TEMA – Afmaskning: Distress sværtede felter og stempler

Jeg har lavet et par simple kort med brug af afmaskningsteknik. På det ene kort har jeg dækket af i to lige linier med post-it’s og lavet en slags farvet vinkel. På det andet har jeg brugt en punchet cirkel til maske og sværtet omkring den. Efterfølgende har jeg brugt papiret med det runde hul som maske da jeg stemplede blomsten, så den kun blev stemplet inde i cirklen.

Maske6

Her kan man se cirklen og at blomsternes stilke stopper ved kanten af cirklen fordi masken er brugt.

 

Maske7

Og her et nærbillede af det andet kort, hvor man bedre kan se vinklen med sværten. Brugte faktisk også her et stykke papir som maske for at sikre at stilken ikke gik helt til kanten.

Maske8

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten

2 thoughts on “TEMA – Afmaskning: Distress sværtede felter og stempler

Comments are closed.