TEMA – Afmaskning: Kort med distress ink

En af de teknikker jeg rigtig godt kan lide at bruge når jeg tænker Afmaskning er at dække noget af papiret med en maske af papir. Afmaskningen  kan  jo have alle mulige former men nogen gange er den mere simple stribe også flot. Og det fungerer rigtig godt med distress ink.

På dette kort har jeg sat en stribe papir på baggrunden med aftagelig lim hvorefter jeg har brugt distress ink til at farvelægge og har dryppet lidt vand på for at få den lækre effekt. Jeg har brugt disse farver:

Peacock  feathers
Mermaid  lagoon
Fossilized  amber
Dusty concord

Desuden har jeg stemplet med stempler fra Kaiser Craft og et af Gittes eget design tekst stempler. Det hele har fået en sort baggrund – sort er rigtig god til at fremhæve farverne. Sommerfuglene er punchet af karton der også har fået lidt distress ink.

Maske kort B2

Og et nærbillede hvor i kan se kanten.

 

Maske kort B1

 

Og lige et enkelt billede af hvordan det så ud undervejs i processen.

 

Maske kort B5

 

 

Håber I kunne lide kortet

Else

2 thoughts on “TEMA – Afmaskning: Kort med distress ink

Comments are closed.