Tim Holtz online-kursus – Teknikker med Micro Glaze

I forbindelse med det online-kursus, som jeg fortalte om forleden, så er turen nu kommer til at afprøve nogle teknikker med produktet Micro Glaze, som en en lidt voksagtig masse, som man kan smøre på sine projekter og dermed gøre dele af dem resistente overfor de vandbaserede Distress produker.

th-103-card5

På motivet med milk shaken, har jeg først stemplet motivet med Archival Ink og farvelagt det med Distress Markers.
Herefter har det fået et lagt Micro Glaze over, og derefter sprayede jeg Distress Stain Sprays på i et par forskellige blågrønne nuancer.

th-103-card4På tagget har jeg brugt Micro glaze over en af de små stencils fra Tim Holtz:
På den måde bliver baggrunden delvis resistent, så når man sprayer farve henover, så preller det af, der hvor Micro Glazen er.

Jeg har brugt det til den stencil med de små ‘kasser’ i højre side.
Det smarte ved at gøre sådan er, at man pludselig kan bruge alle sine stencils “omvendt”, dvs. at der kommer farver på, der hvor selve stencilen har ligget, i stedet for at farven kommer gennem hullerne, som det plejer når man sprayer eller sværter.

Bagefter har jeg sværtet med Distress Ink over de to andre stencils fra samme sæt.
Til sidst har jeg stemplet med et Dina Wakley stempel.

6 thoughts on “Tim Holtz online-kursus – Teknikker med Micro Glaze

Comments are closed.