Watercoloring med distress ink og tålmodighed :-)

hobbyboden

Den anden dag så jeg et kort  Shari Carroll havde lavet et kort med denne teknik… det  måtte jeg prøve 🙂

Startede med at embosse baggrundstemplet på Tim Holtz watercolor cardstock…. og dernæst var det “bare” at farvelægge hver eneste lille felt med distress ink. Det grå stykke jeg har sat på er også watercolor cardstock jeg har farver med distress ink, hickory smoke. Til slut mistede jeg lidt shimmer mist på og kom perfekt pearls  i midten af alle blomsterne

 

close up

Blomsterne er standset ud i samme karton,,, dernæst embosset med Ultra Thick Embossing Enamel ( klar ) og en lille smule Stampendous Embossing pulver, Aged Teal

Det var et sjovt kort at lave, men det tog lang tid og megen tålmodighed 🙂

 

4 thoughts on “Watercoloring med distress ink og tålmodighed :-)

Comments are closed.