TEMA – Kort der kan noget: Dobbelt slider kort

Skrevet af: Gitte Ottosen

Jeg faldt over en video på youtube forleden dag der viste hvordan man laver “double slider card”, og det måtte jeg prøve. Jeg valgte dog at lave det i en størrelse der passede til nogle 14×14 kort jeg havde liggende, så jeg måtte improvisere med målene.
slider-kort1

Samtidig var jeg i gang med at kigge på rester så jeg faldt over to små borter med børnemotiver og tænkte at det kunne blive et sødt babykort. På de to sliders lavede jeg rammer ved at lægge et stykke papir som maske og bruge distress ink applicatoren til at lægge en fin blå skygge.
slider-kort5
slider-kort44
Her har du så mit færdige kort, jeg har stort set kun brugt de rester jeg havde med børnemotiver og de tekster der sad i kanten af papiret – men jeg syntes det er blevet rigtig godt.
slider-kort2
Et tips til hvis du selv vil prøve det: Pas på ikke at lave sliders for høje. Mine er kun 1 cm smallere end kortet er højt, og da de samtidiger ret tunge (13×13 cm bliver lidt for stort) så drillede det når man skulle trække dem ud – de ville gerne falde ned i bunden hvor de satte sig fast i samlingen.
Takfordi du kiggede med
Gitte – aka Godtesen