TEMA – Kort der kan noget: Drenge spinner kort

Jeg har længe haft lyst til at prøve at lave et spinner kort. Synes det er utroligt sejt med et aktivt kort. Og det er slet ikke så svært.

Jeg havde noget sejt drenge papir med planeter, ufo og rumskibe som jeg lige syntes passede til et rundt spinner kort.

Jeg har foldet kort basen i sort og rundet hjørnerne. Så har jeg skåret endnu et stykke i samme mål som den foldede kort base. I dette stykke har jeg skåret 2 cirkler således at der blev en rille mellem. Det øverste stykke karton, inklusiv den inderste cirkel,  er sat på med skumpuder.  Her har jeg sat ufoen således at den kan spinner rundt om inder cirklen.

Resten af kortet er pyntet med udklip fra arket, bl a. En stor måne til midten af indercirklen. Tillykke er et af Hobbyboden’s stempler, stemplet med hvidt sværte på kort karton.

DSC09844

Ufoen er sat på 2 gamle 5 ører der er samlet med en skumpude. Jeg har rundet hjørnerne på skumpuder så den er rund.  I kan se nedenfor Hvordan den er sat på mellem de to lag i rillen. Øverst har jeg igen sat en skumpude til ufoen.

DSC09842

Og her et nærbillede af ufoen.

DSC09849

Håber I kunne lide det.

Else

4 thoughts on “TEMA – Kort der kan noget: Drenge spinner kort

  1. Hej,
    Super fedt kort. Har ikke selv kastet mig ud i spinner kort endnu, men der kan ikke gå længe 🙂 har et enkelt spørgsmål, er der nogen grund til at du har brugt 2x 5 øre? I de YouTube klip jeg har set, har de kun brugt en på bagsiden, mens figuren er klistret direkte på skumpuden på forsiden og ikke oven på en mønt.

Comments are closed.