TEMA – Kort der kan noget: Et anderledes pop-op-kort

Da jeg ledte efter kort, der “kan” noget fandt jeg det her lidt pop-op-agtige kort. Jeg ved ikke om det “kan” så meget, men det er i hvert tilfælde anderledes end et almindeligt kort. Og så kan det da stå selv, så noget kan det. Jeg giver det lov at passe ind i det her tema 😉

Kortet er lavet ud fra denne youtube-video.

Når kortet er foldet sammen, hvilket det ikke er meget for, ser det sådan her ud. Det kan altså foldes sammen fladt selvom sommerfuglene stikker ud. Så det kan godt puttes i en kuvert om nødvendigt. Basen på kortet er hvidt karton og derudover er der brugt en rest blå karton og nogle rester af en blå Maja serie. Sommerfuglene er de totalt lækre Tim Holtz sommerfugle, hvor jeg her kun har brugt den del med hullerne i.

IMG_8493

Her er kortet som det ser ud når det er poppet op. Jeg overvejede lidt hvor pokker det er man skriver sin hilsen. Det kan man måske gøre i stedet for “Happy birthday” teksten. Alternativt skal man skrive indeni – altså så kortet foldes helt ud og der er hilsenen eller på bagsiden. Men sødt ser kortet i hvert tilfælde ud.

IMG_8499

Tak fordi du læste med.

– KarinaHadsten

Save