TEMA – Kort der kan noget: Et slider-pop-op-kort

I min søgen efter kort med lidt action fandt jeg slider-pop-op-kort. Dem er jeg vild med. Princippet er at midten af kortet er skåret fri og foldet og så sætter man et kort indeni, som ligesom skal trække den del af kortet op i en fold. Ja det er ikke nemt at beskrive, men forhåbentlig vil billederne her i indlægget give mening. I får også lige et link til den youtubevideo, som jeg endte med at bruge, for at få styr på mål osv. Hun laver ganske vist et julekort, men pynten kan man jo lave som man vil.

Her får I først lige et blik på mit færdige kort, hvor det er lukket. Papiret er fra Maja 🙂 Jeg elsker det papir med sommerfuglene og så har jeg pyntet med mine favoritsommerfugle fra Tim Holtz.

IMG_8508

Hvis man trækker i båndet øverst vil der kommet et kort til syne og samtidig sker der lidt magi med mindter-delen af kortet, som trækker sig op. Jeg har valgt at stemple tekst på begge de steder, som kommer til syne. Men jeg tænker at det ene af stederne kunne bevares tomt til at kunne skrive sin hilsen til modtageren.

IMG_8509

Sådan her ser kortet ud fra siden. Måske kan man her fornemme at det kort man trækker i er fastgjort nederst på den midterste/løse del af kortet.

IMG_8511

Hvis du synes det er svært at gennemskue, så prøv at se videoen. Mit kort blev lidt smallere end i tutorial’en fordi jeg ikke altid er helt vågen når jeg bruger min skæremaskine. Men jeg synes bestemt ikke det gør noget. Det krævede bare at jeg skulle tænke selv og tilpasse nogle af de andre stykker karton. Men det gik. Kortet her er lavet ret stort ift. hvad jeg selv ville vælge. Men jeg ser ikke noget problem i at det kan laves i almindelig kort-størrelse.

Tak fordi du kiggede med.

-KarinaHadsten

Save

One thought on “TEMA – Kort der kan noget: Et slider-pop-op-kort

Comments are closed.