TEMA – Kort der kan noget: Pull-tab slider card

Jeg har valgt at lave et pull-tab slider card med de skønne enhjørninger fra MFT.

IMG_6422

Hvem mon gemmer sig bag skyen?

IMG_6423

Når man hiver i banneret, springer han frem..

IMG_6425

..og giver sin udkårne et kys på kinden.

IMG_6427

Jeg har brugt den største scallop ramme fra Blueprint 27 fra MFT, samt den største ramme fra Blueprint 29 også fra MFT – de to passer perfekt oven i hinanden. Derudover har jeg brugt stempelsættet “Magical Unicorns” fra MFT med die-sættet, der passer til. Skyerne er lavet med diesættet “Landscape Trio” fra Mama Elephant. Slider delen er lavet med die-sættet “Surf & Turf”, og som afstandsstykke har jeg brugt en Spin & Slide discs. Enhjørningerne er malet med Zig clean color pennene – alle farverne findes i sættet med 48 stk.

Tak fordi du kiggede med.

 

 

2 thoughts on “TEMA – Kort der kan noget: Pull-tab slider card

Comments are closed.