TEMA – Kort der kan noget: Spinnercard

Jeg har lavet et helt enkelt spinner kort ved hjælp af diesættet “Surf & Turf” fra My Favorite Things.

IMG_6485

Jeg stansede min baggrund ud i watercolor papir med den største die fra sættet “Stitched Wonky Rectangle Stax”. Derefter malede jeg græs og himmel med mine Zig Clean Color Real Brush penne.

IMG_6465

Til spinner delen har jeg brugt die-sættet “Surf & Turf” fra MFT. Sættet er designet netop til spinner kort og indeholder et udvalg af forskellige dies til “slidser”, hvor den bevægelige del skal være, et sæt til landskaber/baggrunde, samt et “otte-tal” som laver de to skiver, der holder spinner-delen fast i kortet.

IMG_6466

Som afstandsstykke mellem de to skiver har jeg brugt en “Spin & Slide Discs”. Det er en lille plastic skive, der sørger for, at spinner-delen triller ubesværet.

IMG_6467

Her har jeg først stanset en slidse ud med den mindste die i sættet og gemt den udstansede del – den limer jeg nemlig fast nede i slidsen, så man ikke kan se kortbasen bagved. Jeg har limet en slider disc fast på den ene af skiverne, og mens den tørrer, monterede jeg baggrunden på 3D puder og satte den på min kortbase. Jeg undlod at fjerne det beskyttende tape i den ene side, så jeg kunne skubbe min disc ind i slidsen og derefter lime den anden skive ovenpå.

FullSizeRender

Da limen var tør, limede jeg spinner-delen fast – i dette tilfælde er det kattens garnnøgle, der skal kunne snurre.

IMG_6480IMG_6484

..og nu kan garnnøglen så snurre frem og tilbage, selvom katten surmuler lidt med ryggen til. Katten, garnnøglen og teksten er fra stempelsættet “I Knead You” fra MFT med tilhørende die-sæt. Til farvelægningen har jeg har brugt Zig pennene i farverne: May Green, Pale Green, Cobolt Blue,  Light Blue, Wine Red, Mustard og Brown – alle farverne findes i sættet med 48 stk.

Tak fordi du kiggede med.

One thought on “TEMA – Kort der kan noget: Spinnercard

Comments are closed.