TEMA – Kort der kan noget: Spinnerkort med sommerfugl

Udfordringen lød på kort der “kan” noget, så hovedet måtte lægges i blød. Ret hurtigt faldt jeg over forskellige spinnerkort. Spinner kort går ud på at man laver en rille ved at hæve nogle stykker af mønsterpapir. På dette kort er min rille cirkelformet. Det har jeg lavet ved at skære et cirkelformet hul med et punch og derefter lave en cirkel med et punch, som er lidt mindre. Baggrunden med det cirkulære hul og cirklen i midten monteres med 3D puder.

Her er et billede af kortet. Jeg har overvejet at tilføje et tag af en art med en hilsen, men synes omvendt at det skal være sommerfuglen i fokus.

Spinner_sommerfugl

Selve “spinneren” laves ofte med 2 mønter, som sættes sammen med en rund 3D pude. Jeg har dog her brugt 2 runde stykker karton, da jeg ikke lige havde nogle mønter i nærheden. Jeg er tilfreds med at min sommerfugl kan rykkes rundt i cirklen, men hvis man gerne vil ha det til at rulle rigtigt rundt er det nødvendigt med den ekstra vægt af mønterne. Her er et billede af min spinner. Som det måske kan ses er den cirkel tættest på sommerfuglen mindre end den cirkel, som kommer til at holde sommerfuglen på plads på kortet. Den mindre cirkel er valgt for at cirklen ikke skal kunne ses under den spinkle sommerfugl 🙂

Spinner_sommerfugl4

Her kan man se hvordan baggrunden og cirklen i midten er hævet op fra den mørkeblå bund, så det gir en rille. Det er vigtigt at få 3D puderne væk fra kanten af cirklen så spinneren kan bevæge sig frit rundt i cirklen.

Spinner_sommerfugl2

Her er sommerfuglen rykket over i den anden side af kortet for at vise at den kan flyttes.

Spinner_sommerfugl3

Håber I fik lyst til at prøve et spinner kort. Det er slet ikke så svært.

Tak fordi I kiggede med.

KarinaHadsten

2 thoughts on “TEMA – Kort der kan noget: Spinnerkort med sommerfugl

Comments are closed.