Gulbryllupskort

Der er nogle begivenheder som  bare kræver et flot kort og et guldbryllup er bestemt en af dem. Jeg har lavet dette kort til et guldbryllup.

Papir er fra Riddersholm, Tailgate Marked.  Siderne er distressede og har fået lidt Ground Espresso distress ink. Tillykke er lavet med Nellie Snellen die. På strimlen har jeg limet nogle halvperler på.

DSC09902

Alle kanterne har fået lidt Inka gold.

DSC09905

 

I bunden har jeg lavet en cluster med en Cherry Lynn hjerte die, det blå hjerte har jeg klippet så det passer til dien. Navnene er lavet med Joy die alfabet. Jeg har derefter sat lidt roser på, den hvide har fået noget guld H2O farve. Bladene er lavet med Nellie Snellen punch. Til sidst har jeg sat et lille ur fast på en af roserne.

 

DSC09907

Håber I kunne lide kortet.

Else

One thought on “Gulbryllupskort

Comments are closed.