Maskulint fødselsdagskort – 40 år

Forleden skulle jeg til en 40 års fødselsdag og dagen inden scrappede jeg med en veninde, så det var skønt at have tiden til at lave et kort helt personligt til det formål. I gave skulle fødselaren have billetter til stand up – der var tale om print selv billetter, så formatet af kortet blev det aflange, som passer med et A4-ark foldet i 3, så print selv billetterne kunne sættes indeni kortet.

Her lige et billede af kortet i sin helhed. De sjove spinkle rammer er lavet med denne die. Jeg synes det giver godt fylde og det kantede look og den brune farve bevarer det maskuline look på kortet.

40år_1Her et nærbillede af noget pynt – bla halve rammer, som jeg er blevet rigtig vild med at bruge. En lille nøgle charm fra gemmerne og lidt halvperler sammen med de spinkle rammer.

40år_2

Til sidst et nærbillede af tagget i højre side. Tagget er hjemmelavet med dette die sæt fra Nellie Snellen. Jeg er vild med de tags man kan lave med sættet. Især kan jeg godt li at “hullerne” også er med – det giver en lækker finish. Og til sidst er tallene fra dette lækre sæt. Der findes et tilsvarende sæt med alfabetet. Også MEGA lækkert.

40år_3

Tak fordi du kiggede med – håber det kunne inspirere.

– KarinaHadsten

Save

Save

Save

3 thoughts on “Maskulint fødselsdagskort – 40 år

  1. Jeg bliver nødt til at skrive endnu en kommentar, for jeg er HELT vild med det. Den firkantede die gør SÅ meget for dette kort. Det passer nemlig som du selv skriver til det maskuline. Det passer også til uret. Det passer i farverne. Ja der er igen opstået et nyt behov. 🙂

Comments are closed.