Pokemon invitationer

Det er ingen hemmelighed at min yngste søn er en af de mange pokemon go jægere der endelig har rejst sig fra computeren og er kommet ud og gå. Så da han fylder 11 og der skulle lave invitationer til klassen måtte vi jo lave poke-balls. Ideen er fundet det på Pinterest.

DSC09913

Jeg har lavet 2 sorte runde cirkler med spellbinder dies. De er sat sammen med dobbeltklæbende tape i toppen og bagsiden er bøjet.  Derefter har jeg lavet nogle mindre røde og hvide cirkler som er skåret i halve. Jeg har så punchet en halvcirkel og limet dem på den større sorte cirkel. En lille hvid cirkel er limet på i midten.

Invitationen er printet ud på hvid karton og skåret ud i cirkel, hvorefter de er limet indeni.

stemplet er købt hos Hobbyboden.

DSC09912

Håber I kunne lide ideen.

Else

One thought on “Pokemon invitationer

Comments are closed.