Kreative dage i Fredericia – en lille ide, der kom til os

Da vi i weekenden var på messe i Fredericia og sad og lavede demo med farvelægning af stemplede motiver med Zig-penne, kom der pludselig en ide. Vi havde haft nogle små rester af akvarelpapir, som vi bla. brugte når vi lige skulle demonstrere at farverne fra penseltusserne nemt lige kunne blende ind i hinanden. Pludselig sad jeg og kiggede på et lille stykke akvarelpapir med gul og grøn farve på, som så mega lækkert ud og så fik jeg bare lyst til at stemple med et af Gittes lækre tekststempler ovempå farverne. Jeg fandt den helt perfekte tekst til det …… “Sender dig Solskin”. Stemplede det med den vandfaste archival ink på det lille stykke affaldspapir med demosplat og iiihhh altså hvor blev det mega lækkert. Så vi lavede lidt flere af den slags i løbet af weekenden. Tænk sig at sådan en gang affald kan ende med at blive SÅ lækkert. På billedet er der blandt andet mit “Sender dig solskin”-tag, men også nogle af de andre. Der er også etg par stykker, som endnu ikke har fået tekst, bare så man lige kan se hvad det var vi startede med. Det var en anderledes og virkelig nem måde at bruge de lækre tusser.

IMG_9142

Hvis du har lyst til at se nærmere på tusserne, så kig her.

Og er du vild med Gittes fantastiske nye stempelsæt, så kig her. Det er bare nogle helt fantastiske stempler – både skønne tekster og en rigtig god kvalitet, som gør at den stemplede tekst står knivskarpt.

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten

Save