Restekort

På convention havde jeg på et tidspunkt brug for at lave noget helt enkelt. Jeg havde taget mine rester af mønsterpapir med, så dem fandt jeg frem og fik fundet nogle stykker i passende størrelser til kort. Jeg valgte nogel papirer, som var i samme farveskala, så jeg skulle bruge samme farveskala på pynt osv. Det blev til de her 7 enkle, men rigtig søde kort.

Restekort

Viser lige nærbilleder af alle kortene herunder. Her et aflangt kort med lidt twine og et af de nye totalt lækre stempler fra Gitte fra dette sæt.

Kort1

Her er det samme papir – igen noget twine og så lidt lækre blomster. OG igen det samme stempel – det er altså ikke fordi jeg ikke kan li de andre stempler i sættet, men nu var det her på klodsen 🙂

Kort2

Her er et kort i det samme papir som de to foregående kort. Denne gang et andet stempel fra et andet sæt. Og så nogle træ-baby-fødder, som er købt på Ebay.

Kort3

Det næste kort er lidt anderledes og igen meget enkelt. Her har jeg stemplet teksten direkte på kortet og ikke på et lille tag. Pynten er her et lommeur – den rest af karton jeg havde var ikke så stor, så uret kunne ikke være der helt. Men den effekt at lidt af uret mangler synes jeg bare var rigtig fed.

Kort4

Så et kort med et nyt stempel, lidt bånd og blomster. Igen det helt simple look.

Kort5

Her er der et kort pyntet med et hjerte fra et Tim Holtz’s sæt med scribbles. Teksten er stempet på vellum – det delvist gennemsigtige gør at hjertet stadig kan ses.

Kort6

Det sidste kort. Samme papir, samme stempel og blomsterne er også set før. Men derudover er kortet pyntet med en ramme skåret med en firkantet die med stitches. Den er lavet med en dobbelt stitched firkant, så der både er stitches på den firkant, som skæres ud og rundt om det firkantede hul i baggrunden. På convention så jeg en ide, hvor man havde pyntet sådan en ramme med perler og halvperler, så den ide har jeg lige afprøvet her. Elsker den effekt det giver. For mig en ny måde at pynte med halvperler 🙂

Kort7

 

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten

4 thoughts on “Restekort

Comments are closed.