Skitsekonkurrence fra convention – Kina layout

Til convention i oktober var der som altid layoutkonkurrencer – den ene var en skitsekonkurrence med følgende skitse.

3c5506ea40e9cc7db87b8f0599c9f992Jeg fandt noget lækkert papir frem fra gemmerne. Og indså at det her layout gav mig et akut behov for at indkøbe et diesæt med 6-kanter. Så jeg måtte pludselig eje dette sæt hexagoner med stitches. Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker mange lag, så jeg startede med at lave lidt baggrund/ramme. Et lag mønsterpapir bagerst og så noget matchende karton og så mønsterpapir igen. Faktisk er det øverste lag af mønsterpapir bare midten af det bagerste, som er skåret ud for at spare lidt på papiret 😉 I noget matchende papir og karton skar jeg med de nyindkøbte dies nogle lækre 6-kanter. Både 6-kanter og baggrundspapirerne blev distresset og sværtet. Og så blev layoutet bygget op med udgangspunkt i skitsen.

Convention LO - skitse

Jeg havde tidligere købt nogle stempler med lækre kinesiske tegn i både store og små, som selvfølgelig skulle bruges på det her LO med kinesisk tema. På det her detaljebillede ses i øvrigt noget metalpynt fra gemmerne.

Detaljer1

Her lidt mere kig til kineser-stemplerne, men også et lille stykke træ, som faktisk har duft. Trædimsen med sommerfugl og kinesertegn er købt på vores ferie i Kina. Jeg kan godt li at noget af pynten rent faktisk er noget jeg har købt i Kina.

Detaljer2

Her lige et nærbillede af de mange lag, som kan ses i kanten af layoutet. Jeg kan godt li den effekt de mange lag giver. Dels at der bliver ldit dybde og dels at der skabes en ramme omkring layoutet.

Detaljer3

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

Save