TEMA – Efterårsfarver: Bryllupskort

Vi skulle til bryllup med efterårstema og der skulle da også være lidt efterår over kortet. Vores gave var deres bryllupsgave, så den var ikke så let at pakke ind, men jeg tænkte at den alligevel på en eller anden måde skulle med i kortet. En dag så jeg det her “Twist and pop up card”, som bare var perfekt til formålet. Jeg fulgte denne tutorial og det der WOW hvordan kan man det bliver knapt så mystisk. Det er faktisk slet ikke så mystisk og slet ikke svært at lave.

Se videoen med tutorial HER.

IMG_8975Når kortet er poppet op folder der en lille harmonika ud og her havde jeg monteret 4 billeder af bryllupskagen. Kagen var lavet som birketræ og med blomster i lækre efterårsfarver, som passer rigtig godt til kortets tema 😉

IMG_8977

Jeg tog en lille video af brudeparret, da de åbnede kortet – så kan man rigtig se hvordan det twister og popper. Se videoen HER.

Tak fordi du kiggede med – håber du fik lyst til at prøve kræfter med et twist og pop up kort.

-KarinaHadsten

Save

Save

Save

Save

2 thoughts on “TEMA – Efterårsfarver: Bryllupskort

  1. Woueee super fed oplevelse for brudeparret – sjovt at se.
    SKØN kort – Det SKAL jeg da have prøvet af……..nu eller måske i aften.

Comments are closed.