VinterLO fra Convention

Det her indlæg handler om mit bidrag til LO-konkurrencen ved årets convention. Det her var mit bud på et vinterLO. Jeg scrapper ikke så tit billeder af mig selv, men synes alligevel det var det bedste billede jeg kunne finde, der kunne gå i kategorien vinter. Jeg fandt noget lækkert vinterpapir fra Maja i afdæmpede blå og brune nuancer.

Jeg valgte mit baggrundspapir og lavede noget sværtearbejde. Jeg sværtede gennem en stencil med cirkler med en matchende blå for at holde det afdæmpede look. Stemplede også nogle noder med en mørk bru. Brugte desuden noget nyt sølv paste, som jeg lavede lidt stjerner med.

Så tog jeg noget af mønsterpapiret og skar en masse strimler af på et par cm i bredden. Strimlerne blev alle distressede i kanten og derefter byggede jeg en slags matte op i højre side af layoutet ved at lægge strimlerne på kryds lodret og vandret. Så lidt ostelærred, en masse dims og lidt mere stempel og paste. Der er masser af detaljebilleder herunder. Men først lige layoutet i sin fulde version.

Convention LO - vinter

Her kan man se en del af strimlerne. Mens jeg sad og arbejdede med LO’et kom der lige en forbi med et forslag om at bruge Tim Holtz small talk stickers, så sådan nogle måtte jeg fluks anskaffe mig. De passer perfekt til stilen med strimler. Der er også masser af andre detaljer med på det her billede. Halvperler, små stjerner – både af træ og nogle helt små sølv stjerner, som faktisk er neglepynt. Snefnugget er fra gemmerne og tilføjer en perfekt mængde bling. Her kan man også se både en glimmer paste og en mat sølv paste, som er brugt til hhv stjerner og noder. Det paste er virkelig lækkert og leveres med en svamp, som giver nogle gode muligheder. Og så findes det bare i virkelig lækre farver.

Detaljer1

Her et billede fra et andet hjørne, hvor det nominerende stykke dims er en bling-bling-ting, som jeg havde på et par sko, som var min yndlings-gå-i-byen-sko i en lang periode. Så det passede bare så godt at det skulle med på et LO med et billede af mig selv. Pas på hvad du smider ud – måske er der noget, som kan bruges.

 

Detaljer2

På et kortkursus på convention havde der været brugt “klunke”-bånd. Jeg ved virkelig ikke hvad det ellers hedder, men altså bånd med de her små hvide kugler. Det faldt jeg lidt for og da jeg så fandt det i en butik måtte det også på mit LO.

 

Detaljer3

Her endnu et nærbillede hvor man kan se Tilm Holtz’s small talk strimler. De er hvide eller sorte i pakken, så her har jeg sværtet de hvide, så de passer lidt bedre i stilen. Strimlerne er selvklæbende, men som det måske kan ses slipper de lidt. Men det er ikke noget, der ikke kan klares med lim.

 

Detaljer4

 

Jeg eeeeeeelsker dims og nogle gange sidder man og roder i alle sine kasser efter lidt mere og lidt mere. Og på et tidspunkt kigger jeg også lidt i Annes dimsekasser. Her får jeg bla denne gipsramme – eller dvs. et hjørne af en ramme. Godt at Anne ikke bare havde smidt rammen ud fordi den nu var knækket, for det stykke ramme elsker jeg da bare.

Detaljer5

Her var et endnu bedre kig til de to farver paste – glimmer og den mere matte sølv.

 

Detaljer6

 

Et kig til “klunk2”-båndet. På det her billede fremgår det også hvor mange lag der er på LO’et. Allerbagest en mørk brun karton, så det blålige baggrundspapir og så lag af strimler og bånd før billedet kommer på toppen. Jeg er vild med lag på lag.

Detaljer7

 

Til sidst lige et kig på et hjørne af LO’et hvor der ikke er så meget andet end “baggrund” men det er lige for at vise hvor meget der er lavet på baggrunden. De blå cirkler er sværtet gennem en stencil. Der er stemplet brun tekst og noder. Der er lavet stjerner af glimmerpaste med en stencil og så er der stemplet stjerner med sølvsværte.

Detaljer8

Tak fordi du kiggede med. Håber der var noget, som kunne inspirere. Og til sidst en tak til alle, som stemte på mit LO til convention og gjorde mig til vinder af LO-konkurrencen. Det er jeg meget stolt og beæret over.

– KarinaHadsten

One thought on “VinterLO fra Convention

  1. Kære Karina.
    Jeg har skrevet det til dig før, men det kan ikke gentages nok. Smukt smukt smukt og smukkere i virkeligheden.

Comments are closed.