Bare et julekort

Der findes så meget flot julepapir på markedet. Websters Pages laver noget med meget print på. Så jeg syntes næsten det var synd at putte for meget pynt på.

Jeg har derfor kun sværtet siderne med aged mahogany distress ink og sat en julerød matte på. Der er kommer 3 røde halvperler på i øverste venstre hjørne. Og så er der stemplet med et af Gittes stempler fra jule sættet.

Julerose er laver med en  Marianne Design die og den har også fået lidt aged mahogany distress ink inden jeg tog den ud af dien. Jeg har derefter formet blomsten over min bonefolder. Julerosen har til sidst fået en halvperle i midten.

jeg har lavet fra grene i hvid og kristjørn i grøn med Tim Holtz Holiday green sættet og de kastanjelignende grene med Festive Green er dien

Tak fordi I kiggede med

Else