Mine til-og-fra kort

Nu nærmer julen sig med hastige skridt og så skal der jo pakkes gaver ind 🙂 så jeg har lavet lidt dobbelte til-og-fra kort klar, en hyggelig lige ting at sidde og nusse med, simpelt at lave men meget sødere end dem man kan købe.

FullSizeRender

Teksterne er som altid fra Gittes design sæt og ellers er der bare sværtet kanter og monteret snefnug, hjort eller juletræ. Jeg valgte at skære snefnugget i to dele og montere det langs den ene kant. Det halve snefnug har fået halvperler på, juletræerne er lavet ved at montere glimmertape på karton og skære dem ud med en die. For foden af hjortene er der lagt lidt sne.

FullSizeRender_1

Tak fordi du kiggede med.

Gitte aka Godtesen

3 thoughts on “Mine til-og-fra kort

  1. Søde og skønne til og fra kort, som netop er så meget bedre end dem, man kan købe. Tak for inspiration til en enkel og hurtig løsning, der alligevel ser fantastisk ud 🙂

Comments are closed.