Ritter Sport æske med Envelope Punch Board

Alle kender Ritter Sport chokoladen, lille, nem og kvadratisk. Og super brugbar til små søde gaver. Det er netop hvad vi skal se på denne gang! Vi skal nemlig lave en fin lille æske til en Ritter Sport med We R Memory Keepers Envelope Punch Board.

We R Memory Keepers Envelope Punch Board er grundlæggende beregnet til at lave dine egne kuverter med. MEN du kan sagtens bruge den til meget, meget andet. Og i dag vil jeg vise 2 forskellige versioner af en lækker æske til Ritter Sporten.

Første eksempel er lavet ud af designpapir og lukket ved hjælp af et silkebånd. En dejlig fin sløjfe er bare et fantastisk touch til en indpakning.

Andet eksempel er lavet ud af kraft karton og dekoreret med stempling og lukket med magneter.

I videoen viser vi hvorledes du selv kan lave denne lækre æske til Ritter Sport.

***

***

Når man siger Ritter Sport, tænker nogle måske allerede “kvadratisk”. Ja, chokoladen er kvadratisk, men indpakningen fylder lidt, hvorfor æsken skal være en smule rektangulær.

Det er altid en god idé at lave sin stempling inden man presser alle scorelinjerne med bonefolderen. Jo mere flat ens karton kan ligge, jo bedre stemplings resultat vil man få.

Den stemplede æske er dekoreret med stempler fra My Favorite Things “Oh Christmas Trees” og med Gittes Eget Design “Juletid“.

Juletræerne er stemplet med 2 forskellige grønne farver af Hero Arts Shadow Ink, samt Hero Arts Pigment Unicorn White.

Hvis man ønsker at bruge bånd til at lukke sin æske med, skal man huske at skære slidserne inden man limer æsken sammen. Ellers kan det gå hen og blive en smule tricky at få lavet slidserne efterfølgende 😉

Det var en god omgang billeder for denne gang. Håber I blev bare en lillebitte smule inspirerede til hive fat i jeres Envelope Punch Board. Og hvis du ikke ejer et, så måske til at skrive det på årets ønskeliste.

Pia :o)

 

One thought on “Ritter Sport æske med Envelope Punch Board

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.