TEMA – Værtindegaver: Mini pizza box med til og fra kort

Det er så skønt at give hjemmelavede Værtindegaver til nogen som virkelig værdsætter det. Så da vi var inviteret til julefrokost hos venner måtte jeg jo I gang.  Valget faldt på en lille mini pizza box med til og fra kort. Jeg har fundet en template på nettet. Den måler ca 10×10 cm.

Den er naturligvis lavet i rigtig julerød karton. I låget har jeg standset et hjerte med en Nellie Snellen die. Det samme hjerte har jeg også standset i papiret på toppen. Jeg har så standset en scallop hjerte fra samme sæt og limet ovenpå igen. Indeni har jeg limet et stykke overhead plast.

Ovenpå har jeg sat en julestjerne lavet med en Marianne Design die. Derudover har jeg standset kristtjørn og gran fra Tim Holtz holiday green sættet.

på siderne har jeg brugt de fede julestempler fra Gittes julesæt.

Blomsten har fået en enkelt halvperle.

Som indhold har jeg lavet 3 forskellige til og fra kort, 4 af hver. Det store er 10×10 cm og jeg har brugt en embossing folder sammen med den runde fra Diffuser sætter. Det er en plade som skal erstatte toppladen i min bigshot. Der er et rundt hul i pladen således at def ikke bliver embosset i cirklen.

De små er 5×10 cm. Jeg har brugt lidt jule papir fra samme serie som på boxen – rester… De er alle stemplede med tekster fra Gittes julesæt.  De stribede har fået en udstanset  hjort og den anden en lille julestjerne lavet med den lille julestjerne punch sæt fra Nellie Snellen – det sæt der både har en punch og en som præger blomsten i facon. Og lige lidt gran lavet med Martha Stewart punch.

Tak fordi du kiggede med

Else

4 thoughts on “TEMA – Værtindegaver: Mini pizza box med til og fra kort

Comments are closed.