CHA / Creativation – Anden Kursusdag

Normalt kalder man Arizona en ørkenstat, men i dag har regnet stået ned i stænger det meste af dagen.
Heldigvis har vi skullet være meget indendøre, for fredag er jo traditionelt den helt store kursusdag.

Jeg selv startede dagen med fantastiske Tim Holtz, der har undervisningsevner udover det sædvanlige. Med en god portion humor serverede han opskriften trin for trin på et spændende clipboard med et tag og en ramme på.


Vi kom igennem en masse produkter, bl.a. de helt nye Oxide Distress Inks, som er rigtig sjove at arbejde med. Bl.a. fordi der er pigmenter i, så bliver farverne mere mælkede end almindelige Distress Inks, og de kan bedre opbygges i lag, fordi hver farve lægger sig ovenpå den forrige, når først den er tør.
Næste kursus for mit vedkommende, var om Kalligrafi og Brush Script, og underviseren var den superdygtige Paul Antonio.

Det er selvfølgelig begrænset, hvor meget man kan nå at lære på to timer, men vi fik forskellige tips til hvordan forskellige penne fungerer og med udgangspunkt i vores egen håndskrift, øvede vi nogle få bogstaver.
Nu er der bare tilbage at øve, øve og øve, hvis man vil være rigtig dygtig til det.

Over middag var jeg på kursus med Andy Skinner fra Dare 2 Create, hvor vi lavede nogle rigtig flotte tags og chipboarddekorationer med forskellige metalaeffekter, som fremkom ved at bruge forskellige DecoArt farver sammen.


Imponerende, at man kan få små papstykker til at ligne møtrikker, men det tog også sin tid, når de skulle tørre mellem hvert lag farve.
Men resultatet blev virkelig godt.

Dagens næstsidste kursus var en af de virkelig positive overraskelser. Jeg havde allerede hørt meget godt om mixed media kunstneren Seth Apter’s kurser, og han levede helt op til forventningerne og mere til.

Vi skulle lave 12 kort (oprindeligt spillekort med et lag sort gesso ovenpå) og dekorere dem på en ret så kaotisk måde, hvor man bar skulle smide dem i en bunke lidt forskudt for hinanden og så ellers gå i gang med f.eks. at stemple eller bruge stenilds ovenpå.
Det handlede mest om ikke at tænke for meget, men i stedet for bare kaste sig ud i det. Skøn måde at arbejde på!

Dagen sluttede med et kursus med iCraft Deco Foils, som jo har nogle supergode produkter til folieoverørsel, både med og uden varme.

Vi prøvede et par af de helt nye produkter, og resultatet var ganske godt.
Kurset var desværre en smule rodet, fordi underviseren først havde modtaget materialerne i sidste øjeblik.

Vi lavede hhv. Et mini-lærred, hvor vi kom igennem forskellige materialer og derefter et lille hjerte, hvor et af de nye produkter var blevet spartlet på gennem en stencil, og da det var tørt, kunne vi køre det gennem laminatoren.

Lørdag går det rigtigt løs, når messen åbner kl. 9 lokal tid.

4 thoughts on “CHA / Creativation – Anden Kursusdag

 1. Det ser så spændende ud, al det du får prøvet. Jeg glæder mig til at alle de spændende ting og sager, du får hjem i butikken.

 2. ÅRh…… <3 <3 <3

  Hvor er du HELDIG 🙂

  Du har så lige været på kursus på én dag med mine 3 absolut favoritter inden for den kreative verden. Nemlig:
  Tim Holtz
  Andy Skinner
  Seth Apter
  3 helt fantastiske mænd som jeg efterhånden har fulgt længe… Håber du får mange af deres produkter hjem 😉

Comments are closed.