Kobberbryllupskort

Nogen gange skal man bruge et kort til en særlig lejlighed og kobberbryllup er en af disse lejligheder.

Jeg har brugt en rest orange-kobber farvet papir. Hjertet er fra Nellie Snellen sættet. Det inderste hjerte er stemplet med et sødt stempel fra Felicia Design. 12 1/2 år og bogstaverne i er en die fra Joy.


Der skulle være en bobble bil på kortet så det var heldigt der lige er kommet en sød lille die fra Joy med sådan en bil. Bilen har fået lidt kobber Inka gold i kanten.

 

Jeg har lavet en stor cluster i nederste højre hjørne. I bunden er skøn die cut i kobber farvet karton. Ovenpå lidt ostelærred. Og derefter forskellige blomster og gran grene lavet med Martha Stewart punch.  Der er også lavet en lille cluster i øverste venstre hjørne.

Else

One thought on “Kobberbryllupskort

Comments are closed.