Nytårsudfordring – Året der gik og året der kommer: Anne

Når året rinder ud og nytåret står får døren får jeg altid lyst til at stoppe op og gøre status – og det gælder også for det kreative område, så da Gitte gav os i designteamet en opgave hvor vi både skulle kigge tilbage på 2016 og frem mod 2017, så var det jo en oplagt mulighed.

Mine bedste projekter i 2016

For mit vedkommende har 2016 været meget præget af kort. Jeg har stort set kun lavet kort i år og ingen LO’s eller andre projekter.

Den primære grund er, at det er hurtigere og nemmere at gå i gang med – og ofte er der bare ikke så meget tid til det kreative at det giver mening at begynde på større projekter.

Jeg har også haft en del bestillinger på kort, bl.a. til konfirmationer og barnedåb – og det kan også ses ud af årets projekter.

Jeg er blev dybt forelsket i denne lille skønne elefant – og heldigvis bor den nu også hjemme hos mig (Tak for julegaven, Karina) – og den har jeg lavet flere kort med i løbet af året.

Jeg fik også lavet et par kort med balloner (01.03.2017 )

Årets bedste minder

For mig blev 2016 året hvor jeg kom tilbage til designteamet – og hvor er det dejligt at være tilbage. Jeg får stadig ikke scrappet nær så meget som jeg gerne vil og mit hoved er konstant fyldt med ideer, inspiration og projekter, der skal prøves når der liiiige bliver tid.

Jeg deltog til Scrap i Ejsing og på Convention i Middelfart både i marts og i oktober og det har jeg gjort i flere år – for det er en fantastisk oplevelse at komme afsted. Jeg nyder at have tid til at være kreativ, shoppe, være sammen med scrap-veninder, få ny inspiration og ikke mindst møde en masse skønne mennesker, som jeg kun møder de få gange om året. Så hvis du endnu har den oplevelse til gode, så synes jeg bestemt du skal overveje om det ikke skal prøves i 2017 – jeg har planlagt at deltage igen i år.

På Convention var der en konkurrence hvor der skulle laves et tag med Riddersholm papir – og her er mit bidrag.

Et af de rigtig gode minder fra 2016 er Kreative Dage i Fredericia hvor vi i designteamet havde små workshops hvor vi farvelagde et stempel og brugte det på en lille gavepose (05.12.2016)

 

Forventninger til 2017

Mine forventninger til 2017 og det at være kreativ er (som altid ved indgangen til et nyt år) store, men jeg ved også, at det ikke er realistisk at nå alt det jeg gerne vil, men der er et par ting, jeg gerne vil bruge lidt mere energi på:

  • Planner – ideen med en planner/kalender tiltaler mig rigtig meget, men jeg ved også, at jeg på ingen måde får lave lavet noget til hver eneste dag, så lige nu går jeg og tænker over hvordan jeg så kan få det lavet. Måske en kombination at planner, PL og Smash ….. hvem ved? Det må 2017 vise.
  • LO’s – jeg vil rigtig gerne i gang med at lave lidt flere LO’s igen. Der ligger så mange gode billeder af min familie og venter på at blive brugt til noget særligt.

Derudover forventer jeg at få en masse gode, sjove og inspirerende oplevelser med scrap i løbet af 2017 og jeg håber på at få hilst på en masse skønne mennesker, der deler denne hobby med mig.