Nytårsudfordring – Året der gik og året der kommer: Gitte Grønfeldt

Hele design team’et har ligesom de forgangne år fået en nytårsudfordring, hvor de er blevet bedt om at kigge til tilbage på året der gik, og samtidig også gøre sig nogle tanker om året der kommer.
I dag lægger jeg ud med mit eget bud på udfordringen


Mine bedste projekter fra året der gik

Der er altid nogle projekter, som man synes lykkes bedre end andre.
Her er min egen top 3 fra året der er gået:

Jeg udfordrede på et tidspunkt design team’et med et emne, der hed “vis mig dit klædeskab”, hvor vi skulle prøve at finde inspiration i en beklædningsgenstand.
For mit vedkommende resulterede det i dette kort, som var inspireret af en blue.
Du kan se hele blogindlægget HER.

Nogle gange må tingene gerne være enkle, og dette kort, som jeg demonstrerede på en make&take på Convention i foråret, er da også en af mine favoritter.

Jeg blev i løbet af efteråret helt bidt af at lave julekort i sort, hvid og guld.
Så mine egne julekort i år, var selvfølgelig også lavet i disse farverÅrets bedste minder

2016 byder på masser af gode minder fra Scrap verdenen.

Det hele startede med CHA-messen i januar, hvor jeg var afsted for femte gang.
Sådan en 5-6 dage fyldt med spændende kurser, lækre produkter og masser af inspiration, giver virkelig et boost på den kreative konto.

I påsken 2016 kunne jeg langt om længe slå dørene op til den lille butik på Samsø.
Og jeg var selvfølgelig lidt spændt på, hvor mange der havde lyst til at tage færgen herover for at besøge butikken. Det var der heldigvis mange der gjorde  –  bl.a. også takket være rederiernes gode tilbud om én-dags-biletter og en generel prisnedsættelse på færgebilletterne i ydersæsonen.
Lige nu er butikken lukket for sæsonen (dog åbent efter aftale)  –  men den åbner igen lige før påsken 2017.

I løbet af sommeren blev jeg færdig med at designe min nye stempelserie, bestående af seks forskellige sæt  –  og de var klar fra produktionen i slutningen af august.
Det var med stor spænding jeg satte dem til salg, for det er jo altid utroligt spændende, om andre nu også kan lide dem.
Men jeg skal love for, at jeg blev blæst bagover af den fantastiske modtagelse de fik – og jeg var hurtigt nødt til at få sat flere i produktion.
Det er bare SÅ fantastisk, at se stemplerne i brug på alverdens projekter rundt omkring på nettet.

Først på efteråret, kunne online-magasinet The Paper Crafting løfte sløret for afstemningen om at blive Læsernes Favoritbutik på Nettet 2016 – og sandelig om vi ikke var så heldige at vinde æren for tredje gang i træk.
Det er jo ikke mindst takket være alle vores søde kunder, som har stemt på butikken.
Tusind tak for det  –  I aner ikke hvor meget det betyder for mig/os, at I er tilfredse med bl.a. vareudvalg, priser og kundeservice.
Så vi klør selvfølgelig på, for at kunne leve op til jeres tillid fremover også.

I foråret fik jeg desværre konstateret et lidt for højt blodtryk. Dette – kombineret med min runde fødselsdag i sommers og deraf følgende 50-års-krise (sagt med et glimt i øjet 😉 ), fik mig til at tænke lidt mere over tingene og prioriteringerne.
Jeg blev enig med mig selv om, at hvis jeg skal kunne holde til mange år i scrap-branchen fremover, så skulle jeg genfinde glæden ved min hobby, som jo var det der lagde grunden til det hele.
Det har jeg gjort ved dels at prioritere vores scrap-aftener i klubben i Odder højt, og dels ved at have fast scraptid lørdag eftermiddag (hvis jeg ellers er hjemme).

I august var jeg med til til Scrap i Billund sammen med en masse andre skønne kvinder – og så deltog jeg jo også på Scrapbooking Convention i Middelfart i oktober som ganske almindelig deltager uden butikken.
Det var virkelig skønt at trække stikket ud en hel weekend og bare hygge sig med sin hobby i selskab af gode veninder. Så det gør jeg igen.
P.S. Blodtrykket har det heldigvis helt fint nu  –  så beslutningen om at prioritere lidt om,var helt rigtig  🙂


Forventninger til 2017

Ingen tvivl om, at højt på min liste står den kommende tur til CHA-messen i USA.
Denne gang får jeg selskab af et par af pigerne fra design team’et (Gitte O og Tina), så der vil være tre par øjne til at kigge og seks hænder til at gramse på alle de spændende nye varer, der skal købes hjem til butikken i det kommende år.

En anden ting jeg glæder mig rigtig meget til, er Scrapbooking Convention i Middelfart i marts, hvor jeg igen skal med som ganske almindelig deltager uden butikken.
Og så vil jeg selvfølgelig fortsætte med at prioritere min tid, så der også fremover bliver plads i kalenderen til at sidde og hygge med at klippe og klistre  –  enten alene i hobbyrummet  –  eller sammen med andre.

Jeg har forøvrigt en række helt nye stempeldesigns under udarbejdelse  –  og jeg glæder mig rigtig meget til at vise dem til jer i løbet af det kommende år.

Godt nytår!
– Gitte

One thought on “Nytårsudfordring – Året der gik og året der kommer: Gitte Grønfeldt

  1. Sikken et begivenhedsrigt år du har haft, glæder mig til at følge dig og butikken og se hvad 2017 bringer jer ?

Comments are closed.