Nytårsudfordring – Året der gik og året der kommer: Godtesen

Traditionen tro har Gitte S givet os en udfordring der vender blikket både bagud og fremad 🙂 her er mit forsøg.

Dine bedste projekter fra året der gik

Der er ingen tvivl om hvilket projekt jeg er allermest tilfreds med for 2016, nemlig sangskjuleren jeg lavede til min søn og svigerdatters bryllup. Dels fordi den blev så fin, men allermest fordi jeg designede den fra bunden af – det var rigtig sjovt.

Du kan se indlægget her, men den færdige sangskjuler får du med her.

I foråret fik jeg leget en del med gelatos, blandt andet her – og det var noget der prøvede mine grænser af. Min yndling var det her kort hvor jeg fik leget med flere teknikker på en gang:

Det sidste hit jeg vil vise er mit layout fra udfordringen gammel vin på nye flasker. Her fik jeg virkelig leget med en masse teknikker og grisede til højre og venstre 🙂

Jeg har siden leget lidt mere med mixed media -mere om det en anden dag.

Årets bedste minder

På mange måder blev 2016 året hvor jeg kæmpede for at finde tid og kreativ mojo til min hobby. Hvor hobbierne kæmpede om min begrænsede fritid. Men de minder jeg har som vægter allermest er de gange jeg har været sammen med andre om vores hobby. Om det bare var min svigerdatter Heidi og jeg hjemme i hobbyrummet, weekendtur med Odderne eller hyggelige timer til Scrap i Ejsing og Convention – det er helt klart de allerbedste minder. Jeg vil ikke engang forsøge at forklare det her billede min bare sige at det er fredag aften før Convention sammen med Odderne.


Hvis det skulle være et produkt så må det helt klart være Planneren 🙂 jeg købte hele to styk, dels den store fra Heidi Swap og en lille fra Websters Pages. Den forkromede plan var at jeg ville bruge den lille som daglig kalender og dagbog og så skulle scrap delen være i den store…. sådan gik det så ikke helt – den lille kom aldrig i brug! – men omslaget kan jo heldigvis bruges i 2017 også! Til gengæld er jeg næsten færdig med den store, på trods af at jeg var kommet 4-5 måneder bagud!

Forventninger til 2017

Allermest glæder jeg mig til at scrappe sammen med andre – allerede nu glæder jeg mig til Scrap i Ejsing og Convention, men også til hyggelige hobbytimer sammen med Odderne.

Den største udfordring er som altid tid, hvis de bare ville opfinde en tidsstopper som man kunne trykke på når man satte sig ved hobbybordet! så stod tiden stille indtil man rejste sig igen! Men det sker nok ikke så jeg må prøve at finde en måde at være fokuseret på 🙂 Jeg køber indhold til min lille planner igen, og denne gang kommer den med i tasken hver dag så jeg er sikker på at få den brugt!

Men allermest glæder jeg mit til den 18. januar. Der går turen nemlig til Phoenix Arizona sammen med Tina og Gitte S og deltagelse på CHA! der er booket workshops de to første dage, og her er jeg meget spændt på at opleve Tim Holtz som underviser. Men jeg har også booket en Planner 101 workshop, så forhåbentlig helt nye og sjove ideer til hvordan jeg kan få hul på at bruge min planner. De næste 3 dage er selve messen; her skal jeg rundt og se alle de spændende nyheder, deltage i make-and-takes og se demoer – håber jeg bliver helt “optændt med den hellige hobbyild” ovenpå sådan en oplevelse.

På min indkøbsseddel til den nærmeste fremtid står helt klart:

  • Indhold tilden lille planner
  • Mini Misti
  • Maling/spray/pasta til mixed media
  • Flere die sæt fra Creative Expressions

Glæder mig til endnu et år i Hobbybodens Design Team, så inspirerende med de udfordringer vi får i løbet af året – der får jeg flyttet grænser gang på gang.

Tak fordi du kiggede forbi.

Gitte O – aka Godtesen.