Nytårsudfordring – Året der gik og året der kommer: Tina Mathisen

Tænk engang.. 2016 er gået og vi har sagt velkommen til 2017. Det er nu lidt over et år siden, jeg startede på Gitte’s design team, og jeg er stadig meget glad for, at jeg har fået chancen for at være med. Det har både været sjovt og udfordrende at være med, og jeg ser frem til endnu et år med flere spændende udfordringer.

Jeg har fundet nogle af de projekter, jeg har været gladest for fra året, der gik. Nogen, har du måske set før her på bloggen, andre er fra gemmerne.

Det første her er fra Gitte’s udfordring med at bruge kraft karton. Jeg kan godt lide, at kortet er enkelt i sit udtryk, men dog fyldt med detaljer, når man kigger efter.

Det næste er fra Gitte’s “vis mig dit klædeskab” udfordring. Vi skulle lade os inspirerer af et stykke tøj, og mit valg faldt på en tunika af polyester, hvor motivet er en drømmefanger fortil og fjer bagtil. Jeg er især glad for kortet, fordi jeg fangede polyesterens “gennemsigtighed” ved hjælp af vellum, hvor jeg også embossede en fjer på.

Det næste kort jeg vil vise, er et konfirmations kort, jeg har lavet til en pige, der skulle konfirmeres. Motivet er malet med Zig pennene, og fik lige præcis det sarte udtryk, jeg havde forestillet mig i mit hoved.

Kortet her er et lift fra et kort fundet på internettet. Selvom ideen ikke er min egen, er jeg stadig meget tilfreds med udtrykket i kortet. De embossede blomster popper virkelig hvidt frem mod de mørkere farver i baggrunden.

Som rosinen i pølseenden kommer her et kort, jeg bliver virkelig glad af at kigge på. Det var et fødselsdagskort til min nevø, da han blev 15 år i sommers. Distress ink på baggrunden, splatte med lidt vand. Den søde zombie malet og klippet ud og ordet “smil” stemplet på – ja, jeg trækker på smilebåndet, hver gang jeg ser det 🙂

Årets bedste minder fra 2016: Åh, det må være, da min søde mor valgte at give mig den lille Minc maskine i fødselsdagsgave – det var en dejlig gave at få 🙂 Og så lykkedes det mig at finde en afløser til min MS skæremaskine 🙂 Det har jeg kigget længe efter! Det har altid irriteret mig, at de små ben på slæden knækkede af, så der kom slør i maskinen, og den derfor ikke altid skar helt lige. Plus, at den ikke kan skære kanten af et stykke 12×12″ papir, fordi den ikke går helt op til 12″. Men på Fiskars Surecut skæremaskine sidder kniven på en metalskinne i stedet, og derfor skærer den bare lige hver gang. Samtidig er den bredere end den fra MS, så det umiddelbare arbejdsområde er på 6 1/4″ og den kan oveni købet foldes ud, så den kan tage 15″ i alt. Og efter jeg har tømt lommerne i midten af min tote, kan den faktisk lige være nede i den, endnu et plus i mine øjne 😉

Forventninger til 2017: Sidste år var et af mine ønsker, at Tim Holtz ville lave en serie med metallic distress inkpads. Jeg mangler især en god guld inkpad – én, der rent faktisk forbliver guld, når man stempler med den i stedet for, at glansen sidder tilbage på stemplet. Måske 2017 bliver året, hvor han/Ranger knækker koden til opskriften?

Noget af det jeg scrap-mæssigt absolut ser frem til her i 2017, er, at jeg (lige om lidt faktisk) tager turen til USA sammen med Gitte og Gitte O. for at deltage i CHA messen. Det er første gang, jeg har mulighed for at deltage, men ikke desto mindre er det noget, jeg har drømt om længe. Det bliver fantastisk at opleve en messe fyldt med hobby-artikler i alle afskygninger. Desuden står den på kursus to dage før messen åbner. Jeg skal bl.a deltage i kursus med Andy Skinner, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til. Jeg tror, det bliver nogle hektiske dage med mange indtryk, men jeg glæder mig i den grad til at blive fyldt op med nye kreative input.

Tak fordi du læste med.

Godt nytår 🙂

2 thoughts on “Nytårsudfordring – Året der gik og året der kommer: Tina Mathisen

 1. Dejlig nytårshilsen. Hvor kan man købe den nye fiskars skæremaskine. Den lyder god og heg er så træt af MS.
  Hilsen og god weekend og rigtig god tur til CHA, bare det var mig

  Helle

  1. Hej Helle,
   Tak skal du have – jeg glæder mig rigtig meget til turen, kan du tro ?
   Skæremaskinen har jeg købt hos Gitte – tror, de er kommet hjem igen. Jeg har lige brugt den til at skære sådan et ark ud med mange små “pyntekort” på. Noget, jeg før hen altid skar skævt på, men nu er det helt lige hele vejen.. på alle 12″ ?
   Du får lige linket til den her – håber, det virker:
   http://hobbyboden.dk/shop/fiskars-paper-trimmer-32996p.html

Comments are closed.