Nytårsudfordring – Året der gik og året der kommer: KarinaHadsten

Gitte har igen i år udfordret designteamet til at kigge tilbage på året der er gået, og prøve at forudse eller ønske noget for det kommende år. Jeg har taget udfordringen op og her får I mine tanker og betragtninger.

Mine bedste projekter fra 2016

Noget af det jeg har gjort rigtig meget i 2016, og som jeg er rigtig stolt af, er at bruge rester. Jeg har virkelig fået brugt mange rester. Jeg har lavet enkelte kort til design team udfordringer og temaer med reste-papir. Og jeg har udviklet metoder til at arbejde med at lave kort, som tager udgangspunkt i resterne. Det  har jeg i årets løb lavet et par indlæg om. Se dem her.

Leg med rester
Restekort

Jeg lavede også en helt anden type kort, som blev lavet i en form for masseproduktion. Det var i hvert tilfælde nemmest, at lave flere når man nu var i gang med vandpjaskeriet. I bund og grund gik det ud på at lave en bund til kortet, som blev bygget op af strukturpasta, ostelærred og en masse træpynt og chipboards. Og så efterfølgende tilføje farve. Se mere om kortene og processen på dette link.

Mixed media – vandpjaskeri

Og sidst men ikke mindst er jeg nødt til at vise jer et LO, som jeg har lavet af mig selv. Det er ikke så tit det sker. Men jeg faldt over et vinterligt billede, da jeg ledte efter et billede til temaudfordringen på convention i oktober, hvor temaet netop var vinter. Jeg blev rigtig glad for resultatet – elsker både farver og opbygning og så er jeg bare super stolt af, at der også var en del andre, der kunne li det, så jeg faktisk vandt på det. I kan se det indlæg, jeg lavede på linket herunder.

Vinter-LO fra convention

Årets bedste minder

Da vi lavede øvelsen sidste år med at se lidt tilbage og lidt frem skulle vi ønske os noget for det nye år – 2016. På min ønskeseddel for nytårsønsker var der en tur i sommerhus med vores lille Odder klub – og det fik vi. Jeg er SÅ glad for at vi fik det til at lykkes lige på falderebet inden mine forældre lukkede deres sommerhus ned for vinteren. Så det var rigtigt efterårs-scrap-vejr. På sådan en tur bliver det bare tydeligt, at scrap er meget mere end en hobby. Det er nogle helt specielle venskaber, som jeg virkelig sætter pris på.

Fantastisk at vi satte max ind på produktionen med restepapir fredag og lavede kort til velgørenhed. Og sjovt var det, da vi sidste på aftenen blev enige om at lifte et af Ann Doriths kort alle sammen. Det er utroligt så forskellige kort kan blive, selvom man har samme udgangspunkt.

I løbet af året har jeg også scrappet i min elskede campingvogn. Det er bare SÅ hyggeligt at have en lille kasse med ting med – dog ender jeg tit med at have Bigshot og dies med – bare fordi det er svært at leve uden. En weekend havde jeg Anne med i campingvognen til en gang campingscrap. Det er bare helt fantastisk. Venindehygge, scrapsager, camping med skøn udsigt og så en gang sushi. Det bliver vist ikke meget bedre.

Gode minder skabes selvfølgelig også altid til convention og scrap i Ejsing. Helt specielt blev det til efterårets convention, hvor vi pludselig blev mange samlet ved bordet. Gitte valgte at deltage som menig scrapper og Linda skulle ikke længere hjælpe Connie, da hun havde lukket Riddersholm. Selvom vi selvfølgelig savner de to butikker på convention må jeg sige at det var hyggeligt at ha jer med ved bordet 🙂

Minder ift. nye produkter i 2016 …  jeg nødt til at nævne de virkelig fede tekst-stempler Gitte har fået lavet. De har fået en fast plads i min tote og efter de er kommet har jeg stort set ikke brugt andre. De stempler ufatteligt flot og har nogle fede tekster i flotte fonte og så er der tekster til alle anledninger.

Forventninger til 2017

En af de ting jeg ved, der kommer til at ske i 2017, er at jeg får et nyt scrapværelse. To drenge er flyttet hjemmefra i 2016 og det frigiver noget plads. Løsningen er blevet, at min datter (eneste hjemmeboende barn nu) skal forkæles med det KÆMPE værelse jeg ellers har hobbyrum i. Til gengæld får jeg i stedet 2 værelser til mine hobbies. Det betyder nok i princippet, at der bliver et værelse dedikeret til scrap-ting og et værelse til alt det andet, som dækker over fotografering (herunder rekvisitter til babyfoto – det fylder helt vildt), malerier, glas mm.

Hvad er mine forventninger og ønsker til 2017 ellers hmmm. Jeg synes ikke jeg mangler nogle scrapting – jeg synes faktisk, at jeg har fået købt en del, som jeg slet ikke har nået at lege nok med, så det er mit håb for 2017, at jeg får tid til at få afprøvet alle mine indkøb og virkelig får set mulighederne i dem. Det er især dies og stencils, som har været de store hits i 2016, så dem skal der eksperimenteres videre med i 2017. Og jeg stopper næppe med at købe selvom jeg har købt en masse sidste år 😉

På falderebet har jeg også et ønske for 2017. Det er mit håb at vi igen i år kan finde en weekend til en sommerhustur eller alternativt scrap i campingvogn.

Det var mine tanker om 2016 og forventninger og ønsker for 2017. Tak fordi du læste med.

Godt nytår !

KarinaHadsten