TEMA – Genbrugsguld: Et par kort med strandskaller mm

Kender I det, at når et kort eller layout skal pynte så ender det med blomster i overflod. Det er jeg i alt fald slem til. Så da jeg på et kursus til Convention blev introduceret til fiskenet og strandskaller var det et meget kærkommen alternativ. Og det er jo en fantastisk genbrug af alternative ting på kort og Layouts.

Det er der kommet 2 næsten ens kort ud af. Papir er fra Riddersholm Tailgate Marked som er sværtet med Ground Espresso distress ink og sat på en brun baggrund.

Jeg har derefter lavet cluster ved først at lime fiskenet og ostelærred på. Ostelærred har fået en ordentlig nulre tur og rykket i for at få det til at trævle, inden det er limet på. Tillykke er fra Nellie Snellen.

I min cluster har jeg brugt sneglehuse fundet på stranden ved Øster Hurup – hvis I nogen sinde kommer der forbi så husk et par håndfulde – de findes i overflod på stranden. Jeg har også brugt nogle skaller, De er dog købt I en lys butik og var beregnet til dekoration. Og så har jeg fyldt op med lidt blomster og 4 forskellige blade.

DSC09889

Og et nærbillede. Jeg kan godt lide at bruge mindst 2 forskellige slags blade, helst i forskellige farver og former. Her kom  der 4 forskellige da jeg også gerne ville have den fine “fjer” blad fra Joy med. Og så syntes jeg at der manglede noget i samme farve så derfor 4 forskellige.

DSC09891

 

Det andet kort er laver på nøjagtig samme måde blot med noget andet baggrundspapir. Det er dog stadig fra Riddersholm,  Tailgate Marked.

 

DSC09894

Og er nærbillede. Når jeg limer fiskenet på er det med at være tålmodig. Jeg limmer det fast i knuderne, med en lille klat lim, en knude ad gangen. Fiskenetet skal trækkes i facon så limen skal være tør før jeg kan lime den næste knude.

DSC09895

 

Else

One thought on “TEMA – Genbrugsguld: Et par kort med strandskaller mm

Comments are closed.