Zig Clean Color Real Brush Marker: kort med watercolor look

Jeg er rigtig glad for den variation i udtrykket, man kan få frem med Zig Markerne. Lige fra det meget farverige til det mere sarte udtryk, og det endda med de samme nuancer. Det er blot et spørgsmål, om man bruger vand sammen med markerne og hvor meget. Jeg skulle lave et konfirmationskort til en pige og ville gerne have et lidt sart udtryk frem.

IMG_5563

Jeg har brugt blomsten fra stempelsættet “Peony Bouquet” fra Altenew. Jeg har stemplet med Versamark på watercolor papir og embosset både blomster og blade med hvidt embossingpulver.

FullSizeRender

Som du kan se på det nederste blad, malede jeg blot en lille del af bladene allerinderst med de to nuancer af grøn i farverne “Olive Green” og “Mid Green”. Herefter trak jeg farven ud med min vandpensel, som du kan se på det øverste sæt blade.

IMG_5549

Herefter fortsatte jeg med blomsten i farverne “Purple” og “Light Violet”. Igen maler jeg kun i bunden af bladene – først den mørke nuance og derefter den lyse.

IMG_5550

Og her har jeg trukket farven ud med min vandpensel.

IMG_5551

Jeg maler resten af blomsten blad for blad. Jeg sørger for at male bladene, der ikke sidder ved siden af hinanden, men springer lidt rundt. Når jeg gør det, kan det jeg har malet nå at tørre lidt, inden jeg maler ved siden af, og på den måde kan jeg undgå, at farverne løber sammen.

IMG_5552

Da blomsten var færdig, valgte jeg farven “Blue Grey” til min baggrund.

IMG_5553

Jeg malede ganske lidt rundt om blomsten og trak igen farven ud med min vandpensel.

IMG_5567

Jeg fortsatte med at tilføje lidt farve i farven “Blue Grey” og trække den ud med vandpenslen, indtil jeg var tilfreds med baggrunden. Herefter blev den stanset ud med den største die i sættet “Wonky Stitched Rectangle Stax” fra My Favorite Things. Jeg monterede den på en matte af grøn karton lige akkurat større end akvarelpapiret, og derefter blev det hele limet på kort-basen.

IMG_5563

Og her er det færdige kort. Ordet “konfirmation” er en die fra Nellie Snellen. Der er egentlig en skygge med, men jeg valgte kun at bruge teksten i hvid for at få et lidt mere sart udtryk.

IMG_5573

Som du måske kan fornemme på billedet her, har jeg til slut malet blomsten over med Wink of Stella i farven “Clear”. Det giver sådan et fint glimmer på motiverne.

Tak fordi du kiggede med 🙂

 

 

 

 

8 thoughts on “Zig Clean Color Real Brush Marker: kort med watercolor look

 1. Hej Tina

  Tak for det fine kort og en fantastiske beskrivelse, det vil jeg også prøve.

  VH Sanne

  1. Tak skal du have Sanne. Glad for, du kan bruge vejledningen. God fornøjelse med farvelægningen. Mvh Tina ?

 2. Det er et fint kort og virkelig flot malet.
  Og meget fin beskrivelse af dit arbejde:)

 3. Fantastisk flot kort, du har lavet her Tina, og jeg siger som resten også en rigtig god beskrivelse, som man bare kan gå lige i gang med. Fantastisk smukt kort, du har lavet her.

Comments are closed.