Kort med striber

Washi tape løber jeg aldrig tør for, hold nu fast jeg har meget forskelligt. Men jeg er ikke så god til at få det brugt, syntes det er svært. Ideerne til de her kort kan du jo også bruge med ganske almindelig papir, men jeg fik da brugt lidt forskellige farver. Ideen til det Venstre kort fik jeg af Anne fra Designteamet da vi var i sommerhus for nyligt.

Jeg er lidt vild med måden teksten er placeret på ved det pinke kort, men næste gang tror jeg altså cyklen skal køre opad bakke :-). Stjernerne er lavet med dies, de to grønne har jeg lavet ved at sætte washi på noget hvidt karton og så skære dem ud derfra, kan godt lide at den øverste falder ret meget i et med striben den hænger på.

Tak fordi du kiggede med,

Gitte aka Godtesen

One thought on “Kort med striber

Comments are closed.