Ranger Oxide stempelsværter – jeg er forelsket! CHA 2017

Som tidligere nævnt havde jeg fornøjelsen af at deltage i en workshop med Tim Holtz sammen med Gittte S. Og udover at det var en fantastisk oplevelse at opleve ham live i en undervisning, så blev jeg også forelsket i hans nye sværter – oxide.

De giver en helt anden overflade end nogen anden stempelsværte jeg har prøvet! de er til at arbejde med ligesom distress, men de tørrer op på en helt anden måde og får en mat nærmest chalk agtig overflade. Og man kan lege med dem på mange måder.

I workshoppen med Tim blev de brugt sammen med vand i flere omgange, dels ved at putte sværte på craft sheet og sprøjte vand på, dels vedat spraye store dråber efter første lag var tørt. Det gav den lækreste mamoreffekt samtidig med at det som sagt blev helt chalk agtigt når det tørrede op

Resultatet af workshoppen med Tim Holtz var dette lækre clipboard med tre forskellige lag, lommeur og tekster.

Men også på den efterfølgende messe fik jeg mulighed for at lege med oxide på en make-and-take, og her brugte vi en lidt anden teknik.

Først blev der sværtet med de to farver på tagget – petroleum og brun. Det blev lagt på så det var helt dækkende. Derefter tog vi et lækkert baggrundsstempel puttede den brune sværte på og sprayede det med vand, for derefter at trykke det på den petroleumsfarvede del af tagget. Det fik vi dette lækre resultat ud af!

Jeg er slet ikke i tvivl; jeg må have de farver! lige nu har jeg “kun” de fire farver jeg fik på Tim Holtz workshoppen, så jeg mangler jo MANGE!!!! glæder mig til at Gitte S får dem hjem!

Tak fordi du kiggede med, Gitte O aka Godtesen

One thought on “Ranger Oxide stempelsværter – jeg er forelsket! CHA 2017

  1. Wauw nogle lækre ting, du fik lavet. Det er da utoligt så lækkert et aftryk, der blev på dit Tag efter stemplingen. Det glæder jeg mig til at få afprøvet 😉

Comments are closed.