Tema – Planner: Print af billeder

Billeder er en stor del af planneren – i hvert tilfælde når man som mig bruger den til at dokumentere hverdagen. Hvis man bruger den som kalender til planlægning er billederne nok knapt så vigtige. Men altså for mig handler det om at dokumentere hvad jeg har lavet og derfor er billederne en stor del af indholdet.

Det blev ret hurtigt klart for mig, at en god fotoprinter var et must for at kunne have succes med planneren. Det hjælper ikke noget at skulle vente på fremkaldelse af billeder og min store A4 printer var bare ikke god til at printe fotos. Heldigvis havde jeg tidligere anskaffet mig en fotoprinter, som printer i ca 10×15 cm. Og den har vist sig at være perfekt til formålet. Det er ganske vist lidt dyrt at printe på den, men hvis det er prisen for at gennemføre planner-projektet, så er det sådan det må være.

Man bliver så også klogere hen ad vejen. I starten synes jeg det var perfekt, at jeg kunne printe 6 billeder på et print og så passede de fint på siderne. De kvadratiske billeder passer også ind på den indledende side ved månedstart. Men efter noget tid blev jeg alligevel bevidst om, at det måske ikke var den pæneste løsning. Jeg skulle hele tiden beslutte om billederne skulle rykkes til venstre eller højre eller måske midt i og der var hele tiden noget plads, som ikke blev udnyttet.

Klogere1

Jeg fandt så ud af at hvis jeg ellers tog billeder i liggende format, så kunne jeg printe 4 billeder på et print ogpå den måde fylder billederne al den plads, der er til billeder. Det look kan mine øjne meget bedre li. Det er bare et af de punkter, hvor jeg er blevet klogere hen ad vejen.

Klogere2

Tak fordi du kiggede med.

-KarinaHadsten

2 thoughts on “Tema – Planner: Print af billeder

  1. Skønne sider. Tak for delingen. Hvilken planer har du brugt, jeg kan rigtig godt lide dette format

    1. Det er den store version af Heidi Swapp planneren jeg har brugt. Den passer rigtig godt til mit behov. Mangler måske ind imellem lidt plads at skrive på.

Comments are closed.