TEMA – Embossingfoldere: Brug af paste og voks

Jeg har tidligere leget med guld karton, embossing foldere og alcohol ink men da jeg skulle lave et kort til  min søns 19 års fødselsdag ville jeg gerne have et mere mat og rusten look. Så denne gang har jeg leget med sølv karton og forskellige farver paste og voks.

Jeg har brugt almindelig sølv karton og en Tim Holtz embossing folder.

Derefter har jeg brugt sort og rust brun paste og sølv og grøn Inka Gold voks. Jeg tog lidt ud på mit underlag og brugte en finger til at fordele farverne indtil jeg var tilfreds.

Jeg har derefter skåret et stykke ud og monteret på sort baggrund. Jeg fandt en rest mønster papir som passede og monteret også det på sort baggrund. Teksten er lavet med en die fra Nellie Snellen i sølv og limet på sort karton og baggrund af mønster papir. En lille strimmel af det embossede stykke er sat på .

Og et nærbillede af det embosset stykke.

Håber I kunne bruge ideen.

Else

4 thoughts on “TEMA – Embossingfoldere: Brug af paste og voks

  1. Flot kort, kunne du ikke vise hvilke produkter du bruger, voks paste m.m.
    Så man ved hvilke ting man skal købe til projektet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.