Røde julestjerner på juletræet

Det er helt normalt at lave røde julehjerter til julestræet, men hvorfor ikke lave store fine røde julestjerne blomster til træet! Selvfølgelig skal der røde julestjerner på træet, da de jo hører naturen til. Julehjerter har vi lavet i så mange år, at det giver et skønt frisk pust med noget helt andet.

Der findes et hav af forskellige julestjerne die sæt på markeder. Julestjerner kaldes Poinsettia på engelsk, hvilket er ganske relevant hvis man søger i webshops.

Jeg vil længere nede i indlægget linke til forskellige julestjerne die sæts. Disse kan I tjekke nærmere ud, hvis I har fået røde julestjerner / Poinsettias på hjernen 😉

Min julestjerne er lavet ved at samle 2 julestjerner. Jeg har diecuttet både de små og store blomsterblade, da dette giver det bedste look og mest dimension. De 2 julestjerner er så limet sammen på bagside mod bagside.

For at få lidt mere dimension og fylde på min julestjerne har jeg brugt 3d puder. Havde jeg haft noget rødt mosgummi, ville jeg helt klart have brugt det i stedet. De hvide 3D puder er ikke helt diskrete, men absolut brugbare. Når musikken spiller og salmerne bliver sunget, vil ingen bemærke den detalje.

Min færdige julestjerne måler 9 cm. i diameter.

Nu skal I få nogle links til forskellige julestjerne / Poinsettia die sæts i webshoppen:

Der er mange flere end disse i webshoppen. Jeg har blot udvalgt de die sæt, som minder mest om mit eget fra My Favorite Things.

Kreative hilsner

Pia aka Pia’s Creative World

4 thoughts on “Røde julestjerner på juletræet

 1. Ja, hvorfor ikke julestjerner på juletræet. De er jo en klassiker ved juletid – særligt den røde variant. Tak fordi du har linket til flere muligheder. Har haft en julestjerne-die i flere år og aldrig brugt den. Da jeg solgte den i efteråret fik jeg straks nye ideer, så nu går jeg og overvejer, om jeg skal købe en ny 🙂

  1. Hej Lone,
   Det er så typisk at man får solgt en die, man aldrig rigtig fik brugt og Vupti, så vælter det ind med fede ideér til netop sådan en die.
   Min die fra MFT har jeg haft i mange år og har fået brugt den rigtig meget til forskellige projekter. Og nu er der masser af forskellige poinsettia dies på markedet, så det næsten kan være svært at vælge 😉

  1. 1000 tak Maria.
   Og de ser endnu bedre ud, når der hænger en flok af dem på juletræet 🙂

Comments are closed.