Til og fra kort med Sizzix SideKick – Tim Holtz Edition

Jeg har købt en af Sizzix nye SideKick maskiner – Tim Holtz Edition og jeg elsker den. Den samme maskine findes i 3 forskellige Editions, maskinen er den samme men farve og tilbehør forskelligt. Jeg har valg Tim Holtz Edition fordi jeg forelskede mig i tilbehøret: Tag og tal dies, tag embossing folder og stempler der passer til.

Jeg har brugt tilbehøret til at lave dette jule til og fra tag. Jeg har standset et tag ud i craft karton, stemplet med rødt archival ink og kørt den igennem embossing folder for at markere rammen.

Derefter har jeg standset 24 I tal og stemplet med no og stjerner. Desuden har jeg brugt en kristjørn fra Tim Holtz Holiday Greens sættet, twine og er par røde bær til toppen.

Da det jo er et til og fra kort har jeg lavet en ekstra tag med den røde ramme til at skrive på. De to tags er bundet sammen med twine.

God jul til jer alle.

Else

One thought on “Til og fra kort med Sizzix SideKick – Tim Holtz Edition

Comments are closed.