Creativation – Messedag #2

Jeg skal love for at tiden flyver afsted, når man er i godt selskab og samtidig omgivet af masser af fantastiske produkter fra scrapverdenen.

Prima har lavet endnu en række superflotte papirserier, som jeg dog efterhånden synes begynder at ligne hinanden lidt, med deres lyse, romantiske farver og guld- og kobberfolieeffekter.

Et område, som efterhånden får mere og mere plads på messen, er kagedekoration.
Der var virkelig mange stande med fondant, farver, værktøjer, forme osv. denne gang, og selvom det ikke har noget med scrap at gøre, så er det sjovt at kigge på.

På et tidspunkt kommer jeg gående ned ad en af gangene og får øje på dette skilt. Det giver jo et gib i én, når man pludselig ser et dansk ord så langt væk hjemmefra.

Kvikke læsere vil måske bemærke det lille (R) efter ordet. Det betyder at det er et registeret varemærke, og det er simpelthen et garnfirma, der har valgt at kalde en af deres garnserier for “hygge”.
Tykt garn til at strikke plaider eller sokker af. Det er da ren hygge.

Der var såmænd også et skilt der forklarer lidt om det med den danske hygge.

Der har været flere forespørgsler på stempler med humor, eller tekster med et lille tvist.
Og her er et par stykker, som jeg faldt over.

Jeg fik lagt et par større ordrer i dag. Bl.a. på en masse af de nye lækkerier fra Ranger.
Jeg har bestilt alle de nye Tim Holtz produkter, nye Archival Ink farver og det meste af det nye fra Dylusions og Dina Wakley.
Derudover var der kommet lidt forskelligt nyt værktøj, som lange tynde blendingværktøjer og en pude, der kan fjerne den statiske elektricitet fra papiret før man embosser.

Fra Ranger kommer der også otte nye farver stickles.
Og dem kan man vel aldrig få for mange af, vel?

Dylusions-serien er blevet udvidet med 12 forskellige farver Shimmer Sprays, som er ink sprays med en meget lækker perlemorsagtig glimmereffekt.

Tim Holts er kommet med en Distress Resist Spray, som kan bruges til nogle superlækre teknikker, hvis du f.eks. bruger dem over en stencils og bagefter bruger Distress Ink ovenpå.

Og så kommer der seks nye farver Alchohol Inks plus to nye Mixatives (hhv. Rose Gold og Gun Metal).

MISTI har endelig fået de meget efterspurgte aflange magneter til salg til forhandlerne. Prisen bliver ca. 85 kr. for ét stk., og jeg har selvfølgelig bestilt en stak af dem hjem.
Men ifølge Iliana (opfinderen af MISTI), så burde det også være nok bare at bruge en ad gangen.

Se her et par sjove ting jeg faldt over  –  er der andre end mig der kan huske den slags fra deres barndom?

Dagen sluttede med et kursus med Rangers Alcohol Inks.
Jeg fik lært nogle forskellige teknikker, men underviseren var desværre lidt ustrukturelt, så workshoppen blev noget forvirrende.

Men jeg fik da lavet bl.a. lidt forskellige teknikeksperimenter på Yupo papir, lavet et lille abstrakt billede og en solsikke.

Efter messetid var Pia, Tina og jeg ude for at spise “afskedsmiddag” med store amerikanske steaks. De to andre rejser jo hjem igen allerede mandag aften, mens jeg bliver her lidt længere og først tager afsted onsdag morgen.

Mandag er sidste dag på messen, så der gælder det om lige at få tjekket alle de sidste ting ud  –  og selvfølgelig at få lagt de sidste ordrer rundt omkring på standene.

 

One thought on “Creativation – Messedag #2

Comments are closed.