TEMA – Konfirmation: Konfirmationskort med blomster

Jeg er ikke ret god til at få lavet blomster selv, men jeg kan faktisk rigtig godt lide den effekt det giver, at man kan lave blomster i præcis den farve der er brug for til et bestemt projekt. Derfor er jeg også ret glad for stempel og diesættene fra Creative Expression. Der findes flere forskellige blomstertyper og tilhørende dies.

Kortene her er lavet meget enkelt med en hvid base og et stykke grønt karton.

I det grønne karton er der skåret en cirkel ud men en skøn die fra Nellie Snellen som “efterlader” en sød blondekant på det grønne karton.

Stemplet er fra Gittes eget design. Synes teksten passer rigtig godt til en konfirmand.

Blomsterne er som sagt lavet med et stempel/diesæt fra Creative Expression.

Jeg har stemplet med grøn sværte på grønt mønsterpapir med meget svagt mønster og efterfølgende brugt de tilhørende dies og kørt det igennem min Big Shot. Blomsterbladene er fået lidt facon ved at jeg har bukket dem rundt om skaftet på en pensel og i midten er der sat en gennemsigtig halvperle. Der er også sat et par ekstra halvperler forskellige steder på kortet.

 

2 thoughts on “TEMA – Konfirmation: Konfirmationskort med blomster

Comments are closed.