TEMA – Konfirmation – Tilpasning af stempler + Video

Kender du det med at have det perfekte stempel – men at der liiige burde klippes nogle dele fra hinanden? Er du typen, som er rædselsslagen for at klippe i dine clear stamps og rubber stamps? Frygt ikke, for du kan sagtens “samle” dit stempel efterfølgende. Se med, når jeg klipper et af mine nye rubber stamps itu. Hvorfor? Fordi, det efter min mening blev endnu mere perfekt og fleksibelt pga. den lille ændring.

Vi er midt i konfirmations sæsongen og der vrimler snart med nybagte “voksne”. Selvfølgelig skal de have nogle hjemmelavede kort til at hjælpe dem ind i de voksnes rækker.

Her er et af de mere romantiske og søde kort. Kan bruges til den mere couture bevidste konfirmand, som følger godt med i modeverdenen eller har en drøm om at blive modedesigner. Eller til en konfirmand, som er glad for pastel og blomster.

Jeg har brugt stemplet “Une Danseuse fra Carebelle Studio. Jeg har klippet stemplet itu for at tilpasse det mine ønsker og behov. På trods af dette, kan jeg altid “samle” det igen og bruge det som oprindeligt tiltænkt. Se med i denne korte video….

***

***

Stemplet fra Carabelle Studio minder mig meget om min mors design skitser. Da jeg var pre-teenager uddannede min mor sig til designer og tilskærer. Jeg fulgte meget med i hendes kreative proces og tegning af couture designs. Stregerne i dette stempel af Carebelle Studio er for mig lig med couture design skitser. Den løse hånd, lette strøg og frie sketch.

Jeg har valgt at heat embosse mit stempel og tekst med Ranger Super fine embossing pulver. Ved at bruge mit EK Succes Powder Tool inden stempling får jeg et perfekt resultat. Powder Toolet fjerner den statiske elektricitet, som får pulveret til at hænge ved alle mulige uønskede steder. Se lige hvor knivskarp teksten er blevet!

Tekststemplet er fra Gitte’s eget design og hedder “Livets store mærkedage“.  Design papiret har jeg die-cuttet ved at bruge et af mine absolut top favorit dies – nemlig frame die sættet “Double Stitched Rectangles” fra tyske Create A Smile, som passer perfekt til A6 kort. Ikke mere noget med at bøvle med de amerikanske die størrelser 🙂

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World

2 thoughts on “TEMA – Konfirmation – Tilpasning af stempler + Video

  1. Flot kort og en god vejledning med at “ødelægge” et stempel 😀

Comments are closed.