Layout fra Ejsing

Det er efterhånden ikke ret tit jeg får lavet layouts, men når der er scrap i Ejsing og andre steder kaster jeg mig over udfordringerne og får lavet layout til konkurrencerne. Og jeg ELSKER det. Jeg elsker at finde et (eller flere) billede(r) som passer til skitsen og så planlægge hvordan det skal se ud med lækkert papir og MASSER af dims. Jeg forbereder som regel en del hjemmefra, så jeg er sikker på at jeg har noget papir og pynt, der matcher.

Starter lige med at vise det færdige LO og så viser jeg en masse detalje-billeder bagefter, men her er min datter Mille omgivet af masser af pynt.

En af de stykker pynt, som jeg er allermest glad for på det her LO er den store ring øverst til højre. På skitsen var der lagt op til en sol. Jeg havde en sort/sølv ring, som jeg havde gemt fra en gammel halskæde, som jeg havde kasseret. Min oprindelige plan med det her LO havde faktisk oprindeligt været meget mere mixed media agtigt, så planen med ringen var egentlig at den skulle have været malet hvid. Noget af det brune snor skulle så være snoet lidt tilfældigt omkring og malet hvid for at give lidt rustik struktur. Men sådan skulle det ikke være. Da jeg pludselig ikke ville gå så meget mixed media amok, så virkede det mere naturligt at bruge den rå snor og pakke ringen helt ind i det. Jeg elsker resultatet 🙂

Når nu jeg sagde, at den oprindelige plan var at lave mixed media, så kan man se lidt af det her. På baggrunden har jeg stemplet med lidt forskellige baggrundsstempler med grøn og sort. Og så har jeg lavet lidt struktur med paste igennem en stencil. Nogle rigtig lækre stencils og stempler fra Aall & create.

Aall & create stencil #6

Aal & create stamp #14

Men det her billede viser også en masse strimler tekst, som jeg har skåret ud af et stykke mønsterpapir, som består udelukkende af sådan nogle tekster. Synes de var oplagte at klippe i strimpler.

Her et andet nærbillede af en oprindeligt meget orange filtbort, som jeg malede hvid med hvid gesso. Det var noget jeg aldrig havde troet jeg kunne få brugt, men malet hvid kan det jo passe hvor som helst 😉

Her min titel på LO’et + en masse pynt – elsker de små stjerner og er blevet ret vild med at bruge de der lækre kuglekæder, som dels kan købes her og hvis man er heldig kan man købe tøj, hvor prismærket er sat fast med sådan en kæde. FEDT!

Her kan man se mere af baggrunden med stempel og paste.

Endnu mere af stemplet og rigtig fin spinkelt paste. Og så en af mine klassikere – en halv træramme. Den effekt kan jeg rigtig godt li.

Og så et billede af mit nederste venstre hjørne, hvor der er sat lidt klistermærker på – stilen er lidt sen samme som de strimlede tekster i højre side, men her er det klistermærker, som jeg også havde i en gammel bunke 🙂 Jeg har også lige bundet et stykke af det snor jeg brugte på ringen i modsatte hjørne omkring den malede filt-dims.  Så kom det ligesom til at hænge lidt sammen.

Tak fordi du kiggede med og 1000 tak til dem, som stemte på mit LO. Jeg er virkelig beæret over, at kunne samle så mange stemmer, at kunne samle stemmer nok til en sejr i LO konkurrencen.

-KarinaHadsten

2 thoughts on “Layout fra Ejsing

  1. Karina – du har gjort det igen. Jeg er normalt ikke så vild med LO. Men dine er jeg VILDE med. Det er en fed stil du har.

    1. Tusind tak for de søde ord. Jeg får desværre slet ikke lavet så mange LO’s, som jeg gerne vil. Har ikke tiden i hverdagen, men jeg ELSKER at lave dem, så når der er konkurencer i Ejsing og i Middelfart prioriterer jeg at give mig tid til at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.