Når man bliver farmor

Jeg er blevet farmor!!! Den 15.maj kom August til verden, og jeg nyder i den grad at dette lille menneske er blevet en del af min hverdag.

Det så meget at jeg faktisk genfandt lysten til at lave et layout, for han måtte jo foreviges. Det er helt sikkert ikke sidste projekt om ham, er ganske sikker på at det bliver yndlingsmotivet fremover.

Jeg har været rundt på mit lager af ting der har ligger længe og ventet på at blive brugt; titlen er lavet med bogstaver fra K&Company, jeg fandt en enkelt doily de relevant delt i to så de kunne titte ud i begge sider, og jeg fandt et border stansejern til at lave den afrivningskant der titter ud til venstre for billeder.

Ellers er det primært mange lag Maja papir, et enkelt kartonlag, et tag fra Tim Holtz, to små bingoplader med teksten Adoreog Grow, et lille stykke ostelærred, lidt blomster og to lasercut hjerter.

Da jeg nævnte for min svigerdatter at det manglede nogen små fødder så kom hun fluks ind til mig med et stempel…. “det” hedder August. Så de to små fine stemplede fødder er såmænd hans egne fødder brugt med distress ink.

Det står nu på et lille staffeli inde i stuen så jeg kan nyde billedet af ham hver eneste dag.

Tak fordi du kiggede med

Gitte O – aka Godtesen

One thought on “Når man bliver farmor

  1. Super flot layout. Stort tillykke med titlen og det skønne barnebarn

Comments are closed.