Elegant kort med inspiration fra Jennifer McGuire

Forleden søgte jeg lidt inspiration på Youtube – Jennifer McGuire er altid god for en masse gode ideer. Fandt denne video med ideer til brug af embossingfolders. Jeg forelskede mig i flere af de embossingfoldere hun brugte og måtte da liige købe en enkelt: Tim Holtz – Botanical. Jeg skal helt sikkert prøve flere af Jennifer McGuires ideer fra denne video, men her er det bare en hurtig test af embossingfolderen, som er blevet lavet til et kort.

Jennifer McGuire – Creative uses of embossing folders

 

Jeg har bare kørt embossing folderen igennem min Bigshot og så har jeg kørt med en distress ink over de forhøjede områder. Jeg er ret vild med den elegance, som de brunlige nuancer giver.

En anden teknik, som jeg har fået serveret fra Jennifer McGuire i videoen er at udskæringen med embossingen er skåret ud til at matche INDER-siden af rammen. Udskæringen kan dermed lægges indeni rammen. Derudover er rammen lavet i 6 lag. Først monteres en af rammerne – derefter monteres det embossede stykke indeni – og til sidst de 5 resterende lag oven på rammen. Rammen er i øvrigt skåret med Die Namics – stitched scallop frame oval.

De 6 lag af rammen giver en rigtig lækker effekt – lidt ala chipboard, men blot lavet i almindeligt karton. Resterne i form af ovalerne fra indersiden af rammen gemmer jeg til at skære rammen, som er nummeret mindre en anden gang.

Teksten “Tillykke” på kortet er lavet lidt på samme måde – bare kun med 4 lag. Men effekten er stadig lidt ala chipboard. Jeg er vild med effekten. Der er brugt denne Tillykke die. Den lille tekst “MED DAGEN” er taget fra dette stempelsæt.

Tak fordi du læste med. Jeg håber, at jeg eller Jennifer McGuire med dette indlæg har givet lidt inspiration.

KarinaHadsten

4 thoughts on “Elegant kort med inspiration fra Jennifer McGuire

 1. Hej. Jeg går også ind på you tube for der er meget med inspiration især fra jennifer McGuire som er god til at forklare hvordan og hvorfor hun gør som hun gør. Men jeg så fra en der hedder maymay om en ny score board hvor der er kommet flere scoretal på hver og en streg som er fra memory keepers, er det noget som du tror at du vil tage hjem.
  med venlig hilsen fra lone

  1. Hej Lone

   Jeg kan sagtens få score board’et fra WRMK hjem. Min egen tvivl har dog indtil nu gået på, om kunderne er villige til at betale ca. 50 kr. mere for et scoreboard som kan cirka det samme som det jeg allerede har fra fra EK Tools.
   Antallet af score-linjer er så vidt jeg er informeret stort set de samme, der er den skrå indsats til dem begge – men dog er det rigtigt at der er tydeligere angivelse af mål på det fra WRMK.

   Venlig hilsen
   Gitte / Hobbyboden

 2. Hej igen. tak for dit svar på score board.
  Hvor meget vil det koste for mig at købe det score board fra WRMK .
  Hilsen Lone

  1. Det store scoreboard er på vej hjem – jeg mener at prisen bliver ca. 235 kr.
   (hvis jeg kun skulle købe ét hjem, ville det blive noget dyrere pga. toldgebyr osv. Så jeg har taget chancen og bestilt en stak af dem).

Comments are closed.