Dig og Mig……

Dig og Mig og vi to! Ja, hvorfor ikke give din kæreste/mand et sødt lille kort. Der behøver jo reelt set ikke at være en anledning til det andet end >bare fordi<.

Husker vi i den travle hverdag at sætte nok pris på hinanden? Selv må jeg indrømme, at det til tider kan være lidt svært at huske at få sagt søde ord eller sende en lille sms frokosthilsen til min kære mand. Så dette kort er et lille hint-hint til mig selv om at være lidt mere romantisk.

Kortet er lavet med nogle at de nyere produkter fra Catherine Pooler. Doily’en som er diecuttet i vellum er denne HER. Og den store flotte & er fra et diesæt med 3 dies og dem kan du finde HER.

Til at skrive Dig og Mig på de små hjerter har jeg brugt DETTE fantastiske alfabet stempelsæt fra Lawn Fawn. Jeg kan ikke anbefale Lawn Fawn’s ABC alfabeter højt nok. De er utroligt nemme at arbejde med da alle bogstover er lavet i rektangulære clear stamp stykker. Dette gør det nemt at bygge ordene op med ens afstand og på lige linje.

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.