Et tag

Skrevet af Jytte

Jeg elsker at lave tags og bliver tit overrasket over, hvor lækkert det ender med at blive.

1 - Kopi

Jeg begyndte med at farvelægge tagget med 2 distress inks, derefter en stencil og noget modellingpaste på, så lidt “guldsplat” og derefter stemplede jeg sommerfugle på tagget. Kanterne blev farvet med Inka Gold. Så klippede jeg et hjørne med blomster af et stykke mønsterpapir, stemplede sommerfuglene på samme mønsterpapir og klippede dem ud og limede det hele på tagget. Fandt et par ord og limede dem på og farvede igen kanten, denne gang med sort distress ink. Egentlig var tagget færdigt der, men så fik jeg lyst til at give det en gang decoupage-lak. Under behandlingen med lak flød farverne en smule sammen, men det gjorde bare tagget endnu flottere.

2

 

Tak fordi du kikkede forbi – og ha’ en god dag,

Jytte 🙂

 

One thought on “Et tag

Comments are closed.