DesignTeam

Hobbybodens Kreative Team består lige nu af:

  • Gitte Grønfeldt Sørensen (indehaver af Hobbyboden)
  • Ditte Mikkelsen
  • Else Slipsager
  • Gitte Ottosen (godtesen)
  • Lissy Nedergaard
  • Pia Krogh Larsen
  • Tina Mathisen (FTZ)

Herunder kan du læse en nærmere præsentation af de enkelte medlemmer.

Gitte Grønfeldt Sørensen Jeg har altid selv været kreativ og bl.a. tegnet, malet, syet, strikket, fotograferet osv.
Men min interesse for at lave kort og andre ting af papir startede i slutningen af 90’erne, hvor jeg gik i Panduro og købte et kit der hed ”Lav dine egne julekort” med materialer til de første kort.
Efter de første kort var lavet, begyndte jeg at supplere med flere materialer, så jeg kunne lave endnu flere kort, og efterhånden greb det om sig (det tror jeg de fleste kender til).
For ca. tolv år siden lavede jeg mit første scrapbooking-layout og sidenhen er jeg også eksperimenteret med art journaling, æsker og tags foruden mixed media som jo kan kombineres med de klassiske maleteknikker jeg har lært i sin tid.


Ditte Mikkelsen
Mit navn er Ditte. Jeg er 36 år, og bor i Midt- og Vestjylland i en lille by der hedder Vinderup.
Her bor jeg med mine børn og mine to hunde.
Jeg er halvvejs igennem min HF. efter den går jeg igang med min uddannelse, som grafisk designer.
Jeg har stor set altid hvert kreativ og som barn måtte læren også be mig om at ligge blyanten fra mig, når han forklarede os ting på tavlen.
Jeg har igennem tiden gået til lidt af hvert, fx pergamano, porcelæns maling og det siste store kursus jeg har taget var for 4 år siden i Reborn dolls. som jeg nu selv underviser i.
Jeg begyndte selv at scrappe for ca 5 år siden. efter at ha fuldt min mores arbejde igennem mange år.
Den gang var det ikke planen at det skulle ha udviklet sig så meget som det har gjort. jeg startede med at lave barnets bog. og i dag laver jeg alt fra mixe media til albums. jeg elsker det rå look. men også det mere piget hvor der er brugt meget lag på lag med blonder og blomster. jeg er en der er til meget pynt ikke for hidsige farver. men samtidig elsker jeg også mine copic tusser som jeg tit pynter meget enkelt.


Else Slipsager Jeg har vel egentlig altid scrappet, har klistret billeder, kvitteringer, billetter mm på farvet karton dog uden at vide at det var at scrappe . I 2006 opdagede jeg at det var scrapbooking, at der var andre i Danmark som gjorde det samme og at der var butikker som solgte det mest fantastiske mønster papir mm.
Siden da har scrapbooking været min lidenskab og også mit middel mod stress i en travl hverdag. I starten var det næsten udelukkende layout jeg lavede. Men efterhånden laver jeg både Layouts, minialbum, altered ting men dog flest kort. Som noget nyt er jeg også begyndt at lege med lidt mixed media malerier.
Jeg ved ikke om jeg har en speciel stil, laver meget forskellige ting lige fra CAS til vintage. Men jeg nyder nok mest når jeg rigtig kan tilføje mange lag, detaljer og pynt. Jeg kan også godt lide at bruge forskellige teknikker, lige nu er masker, model paste og embossing nok mine favoritter. Og så elsker jeg simpelthen dies og de mange muligheder for at lave pynt i de helt rigtige farver. Jeg har nok også en forkærlighed for brune og turkise farver og papir der er mere vintage.


Gitte Ottosen

Lissy Nedergaard
Jeg har scrappet siden omkring 1996 – og har været igennem mange faser undervejs.
Startede i vintagestilen, og senere blev det stemplerne (især blomster, baggrunde, Hero Arts og CAS stilen (Clean & Simple)), der blev min store interesse.
Blandt teknikkerne er distressing og embossing mellem favoritterne.
Udover kort laver jeg også lidt layouts, mini-album og æsker
For ca 6 år siden fik jeg min første Silhouette Cameo … og så var jeg solgt.
Jeg er vild med denne maskine og laver næsten alt til mine kort og æsker på den
Det mest spændende, er selv at designe mine filer til æsker, kort mm, så det gør jeg i lange baner.

Pia Krogh Larsen Jeg hedder Pia Larsen og bor i Fredensborg sammen med mand og hund, nord for København i Danmark. Til hverdag arbejder jeg fuld tid som finansiel manager for en dansk virksomhed, som designer & producerer gavepapir, gaveæsker og alt dertilhørende. Mit arbejde kan være lidt hektisk indimellem, hvorfor jeg elsker at stresse af med min papir hobby.
Min rejse indenfor denne papirverden begyndte i 2006. Jeg startede med at lave LO’s og nød det til fulde i nogle år. I Julen 2011 blev min begejstring for at lave kort dog antændt. Inden jeg havde set mig om, havde jeg tilmeldt mig et online kort-kursus og så gik det bare super stærkt. Hurtigt blev jeg 100% bidt af at lave kort. En sjælden gang hænder det dog, at jeg laver lidt andre projekter såsom gaveæsker. Jeg elsker at prøve nye teknikker og genoplive gamle teknikker igen. For mig handler det ikke kun om papir og karton. Det handler rigtig meget om stemplerne, dies, stencils, de forskellige mediums og hvordan jeg kan bringe liv i dem via teknikker og kombinationer. Min stil er Clean & Simple. Min stil kan variere fra 100% CAS til en med lidt mere fyld på. Som det hører sig til CAS stilen, er der ikke så mange lag og som regel meget ”luft” (white-space). I mit hobbyrum har jeg alt, alt for mange sværter, stempler og dies, men det skaber en lækker oase, hvor kreativiteten kan flyde frit.”


Tina Mathisen “Jeg hedder Tina Mathisen, og har scrappet siden 2007, hvor jeg ved et tilfælde købte en hobbybog, der handlede om embossing på forskellige materialer. Her var også scrapbooking omtalt, og så var jeg solgt.
Jeg har altid været kreativ, men jeg er virkelig faldet for de mange muligheder, der er i scrapbooking, hvor det for mig nærmest er fri leg med maling, tuscher, stempler, papir og sværter.
Det er fortrinsvis kort, jeg laver, men også et mini-album af typen man bygger fra bunden, bliver det af og til.
Min stil er nok enkel men med et drys af bling, glitter eller for tiden guld.
Jeg elsker alle former for stempler – også dem med dies til – og de der skal farvelægges, bliver farvelagt med ProMarkers eller Distress Ink. Ofte bruger jeg netop stempler og dies på mine kort, men jeg syntes også, det er sjovt, at bruge forskellige teknikker som fx. embossing, stencils, modelling paste eller andet.


Kunne DU tænke dig at bidrage med et par indlæg som gæstedesigner, eller sidder du med en drøm om at blive fast medlem af Design Team’et i en af landet større scrapbutikker, så er du altid vedkommen til at sende en “uopfordret ansøgning” på blog@hobbyboden.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv og din stil osv.

One thought on “DesignTeam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.