Hvorfor er bloggen så stille?

Som jeg fortalte om for snart et halvt år siden i opslaget med min Nytårshilsen, så ville vi i løbet af året komme til at drosle meget ned for bloggen.

Hovedårsagen til at vi ikke blogger så meget som førhen, er at læserne desværre de senere år er blevet færre og færre på bloggen, og i stedet er søgt andre steder hen for at finde deres inspiration.

Så i stedet viser både jeg selv og resten af teamet i større og større omfang vores projekter frem på egne Facebook-sider og/eller Instagram konti eller i de forskellige kreative grupper på facebook.
Eller sagt på en anden måde – vi prøver at vise tingene derude hvor scrapperne i forvejen er, når de går på de sociale medier.

Hobbyboden på Facebook

Hobbyboden på Instagram

Du kan finde de direkte links til de team-medlemmer, der har egne sider i menuen her på siden under “Om os -> Design team

Der vil stadig indimellem kommer opslag på bloggen, men slet ikke i en grad som førhen.

Men så kan du i stedet prøve at tjekke vores Vidensbank ud.

Her finder du nemlig fremover masser af forskellige idéer, tips og basisviden.

Nogle af tingene er hentet fra bloggen her og opdateret / tilpasset, mens andre artikler er helt nyskrevne.

Du kan både finde inspiration til kort eller andre projekter, du kan blive lidt klogere på de forskellige foil-metoder eller du kan læse basal viden om f.eks. papir og målemetoder.

Der bliver løbende tilføjet nye artikler til samlingen, så kig ind engang i mellem og se om der er noget du kan lade dig inspirere af  –  eller blive klogere af.

 

– Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.