Små kort med lækker baggrund

Kender du det når du laver et kort og tænker; det må jeg lige lave et mere af? sådan havde Heidi og jeg det på convention i oktober da vi havder købt den lille baggrunds die fra Simple and Basic. Da vi først havde lavet et enkelt kort så måtte vi lige lave et til… og et til 🙂 Det endte faktisk med 8 små kort som du kan se i det følgende.

For alle gælder at vi har brugt baggrundsdie fra Simple and basic A7 cover die

Den første har ramme i guldkarton fra Gittes Eget Design

Blandet er jeg ikke helt sikker på hvor er fra men label er lavet med banner die og tekster der passer til fra Simple and basic

Det næste kort  er lavet med samme label dies fra Simple and Basic bare i mørke farver, og så med de sødeste græskar fra Renke.

På dette kort brugte jeg en masse små hjerter lavet med Gittes Eget Design dies, og så brugte jeg igen de små tekst og label dies fra Simple and Basic men skar den lille ring af.

På dette kort Brugte Heidi den midste af de rektangulære rammer fra tidligere, og så den sødeste lille orkide fra Gummiapan

Og her blev kortet lavet i landscape og med en kombination af den mindste rektangulære ramme og de små græskar.

På dette kort i landscape har Heidi været på spil. Igen den mindste rekangulære ramme, denne gang i gul. Hertil et par lækre blade og så den søde mariehøne fra Gummiapan. Teksten er fra et af de lækre sæt fra Gittes Eget Design.

Til det sidste kort er vi tilbage i portrait. Igen den midste ramme, denne gang i sølv. Og så er det de søde små huse fra Gittes Eget Design.

Der kan virkelig gå sport i at lave de her små kort, de er noget af det sødeste, og det er virkelig kun fantasien der sæter grænsen – og du kommer langt med lidt 🙂

Tak fordi du kiggede med

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.