Godt Nytår

Her fra Hobbyboden skal lyde en stor tak til kunder, følgere og bloglæsere  – og hermed ønskes i alle

* GODT NYTÅR *

Og ligesom de tidligere år, vil jeg da også lige komme med lidt refleksioner over året der er gået i Hobbyboden Scrapworld – og ikke mindst lidt om året der kommer.

Status på 2023

Året var været forholdsvis stille salgsmæssigt – der er ingen tvivl om, at inflationen og de stigende energipriser har dæmpet købelysten lidt.
Til gengæld har vi verdens sødeste kunder, som bakker op om shoppen året rundt.

Det har været et år, hvor nogle af de gode gamle brands har meldt ud at de stopper  –  bl.a. Heartfelt Creations, Carabelle Studio og Your Next Stamp.
Men det er også et år hvor nye mærker er kommet til og nye spændende samarbejder er blevet annonceret blandt nogle af de gamle producenter og designere. F.eks. har både Sizzix og Spellbinders annonceretat der kommer nye produkter udviklet i samarbejde med designere, som vi kender andetsteds fra.

#GittesEgetDesign

I starten af 2023 kunne jeg præsentere tre nye produktgrupper i eget design  –  hhv. mønsterpapir, stencils og enamel dots.
De blev taget rigtig godt imod, og nye ting er på vej, efterhånden som tiden tillader det.
I første omgang er der 6 nye stencils på vej, som kommer engang i starten af det nye år.

I 2023 udkom også en række nye dies, med bl.a. konfirmationer og studenter som tema, og senere på året kunne jeg lancere nogle nye basisformer, hvor der især blev taget godt imod halv- og kvartcirklerne.

Danske Streger

Design-samarbejdet har ligget lidt stille, da vi alle hver især har haft travlt med vores.
Men mon ikke der snart kommer noget nyt fra den front?

Det Kreative Team

Vi har i løbet af året lavet nogle større ændringer i hvordan det kreative team arbejder, og det er vi stadig ved at forsøge at finde ud af hvordan skal fungere.
Men hovedpunkterne er at vi ikke blogger så meget som førhen (da læserne desværre bliver færre og færre på bloggen), men i stedet viser projekterne frem på egne Facebook-sider og/eller Instagram konti eller i de forskellige kreative grupper på facebook.
Eller sagt på en anden måde – vi prøver at vise tingene derude hvor scrapperne i forvejen er.

SoMe – Sociale medier

Jeg selv og Hobbyboden prøver også at være mere tilstede på de sociale medier – fortrinsvis Facebook og Instagram på en lidt anden måde end førhen. Selvom jeg er en halvgammel kone, så må jeg jo prøve at følge lidt med og møde kunderne, der hvor de er.
Så i stedet for lange blog-opslag, så har jeg lavet flere, men kortere opslag – med her-og-nu inspiration.

Et af mine mål for 2024 er at jeg skal blive bedre til bare at dele og vise ting frem, selvom de måske ikke er helt perfekte.
Jeg kan være slem til at sidde og nuldre med tingene i laaaaang tid. Så jeg prøver at blive bedre til bare at komme ud over stepperne og få gjort tingene. På den måde får I også et mere ægte billede af scrapperen Gitte, som er aldeles uperfekt i det virkelige liv (bare fordi man har en kendt webshop, så betyder det ikke nødvendigvis at man er god til alting og at det hele lykkes i første omgang – langtfra – ligesom jeg også er et af verdens største rodehoveder i mit hobbyrum).

Vidensbank

Vores vidensbank er noget helt nyt i Hobbyboden.
Det er en side i shoppen, hvor jeg forsøger at samle forskellig praktisk viden om produkter, materialer, værktøjer og teknikker.
Der ligger allerede nu en del artikler, hvoraf nogle stammer fra den gamle blog, men jeg har også fået skrevet en del helt nye artikler om forskellige emner.
Du finder Vidensbanken lige HER.

scrapskolen-logo-700x380

Scrapskolen

Uha – Scrapskolen – er lige nu min dårlige samvittighed, og det har den været længe.
Jeg har SÅ mange gode idéer, men får dem ikke lige gjort færdige, fordi der hele tiden er andre ting, der kræver min opmærksomhed.
Jeg har netop betalt for at kunne bruge platformen et år mere (og det er altså ikke småpenge det koster), så i 2024 SKAL jeg bare se at få lagt nogle kurser op. Og som sagt er det ikke idéer jeg mangler. Jeg har lært så mange spændende ting på de seneste onlinekurser, og det brænder jeg efter at dele med jer.
Der bliver nok et gratis kursus eller to, men planen er at det mest skal være betalingskurser, så jeg kan få finansieret mine omkostninger.
I støbeskeen er lige nu f.eks. et kursus med årets gang i kort, heat embossing for begyndere , flere mini albums og små håndlavede blomster til brug på kort.

Udlands-messerne er tilbage

Nogle af årets store begivenheder her i 2023 har været det to store fysiske messer i hhv. Frankfurt / Tyskland og i Columbus (Ohio) / USA.
Begge var supergode oplevelser, omend noget mindre end hvad vi kunne opleve før coronaepidemien.
I Tyskland havde jeg selskab af Anette (Happymade) på både turen derned og på hotellet, og det var virkelig superhyggeligt. Så jeg glæder mig til at vi skal mødes og skvadre igen i næste måned, selvom vi denne gang ikke kommer til at hverken rejse eller bo sammen.

I slutningen af januar tager jeg nemlig igen til Frankfurt, for at kigge på nye lækkerier og for at mødes med nogle af de mange producenter og distributører, som jeg samarbejder med.
Til gengæld springer jeg USA-messen over i 2024. Rejseomkostninger er desværre blevet voldsomt store, og kan slet ikke stå mål med at messen er blevet så lille, som den er.

Heldigvis er der stadig rigtig meget online, hvor bl.a. en del af de store amerikanske mærker laver månedlige præsentationer på f.eks. Zoom, hvor de viser alt det nye frem for forhandlerne, inden det bliver udgivet.

Scrap-arrangementer

I årets løb har jeg været med på både Scrap i Ejsing, Scrapbooking Convention og Scrap-a-Mania som “scrapperen Gitte”.
Og i foråret skal jeg igen afsted som scrapper til Scrap i Ejsing og Scrap-a-Mania.

Til gengæld bliver det “designeren Gitte”, der skal til Convention i Middelfart i marts !!
Jeg har puslet med tanken i flere år  –  men nu har jeg taget springet og aftalt med Heidi, at jeg kommer med en lillebitte stand, som bliver fuldt og helt helliget alle produkterne fra #GittesEgetDesign.
Det bliver selvfølgelig mulighed for at forudbestille varer fra Hobbyboden, men det bliver slet ikke en butiks-stand som i gamle dage.
Til gengæld vil du kunne shoppe amok blandt alle mine egne stempler, dies, stencils, enamel dots og papir – og det er jo ting som ikke findes i nogle af de andre butikker til Convention.
Jeg er gået i tænkeboks med inspiration, demoer og make-and-takes – så jeg glæder mig til at se en masse af jer kigge forbi.

 

Tilbage er der bare at ønske jer allesammen et godt nytår – må I komme godt og sikkert ind i det nye år !!
– Gitte

3 thoughts on “Godt Nytår

  1. Rigtig godt nytår til jer begge og tak for året der er gået.

    Jeg har mange gange undret mig over at der ikke kom ret meget på bloggen hos jer, men nu fik jeg da en forklaring 😉

    Jeg glæder mig til alt det nye der kommer hos jer i det kommende år, og glæder mig til at der kommer mere gang i din scrapskolen 😀

  2. Tak for året der gik og for jeres altid venlige og positive support, samt jeres store arbejde med at atter en god hjemmeside op med stort udvalg og forsendelse.
    Rigtig godt nytår til jer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.